FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - PETROLUL 0-2

VIDEO Gicu Grozav, întrebat cum a trăit soția meciul Rapid - Petrolul: „Cu un ochi plânge și cu unul râde”

Gicu Grozav, întrebat cum a trăit soția meciul Rapid - Petrolul: „Cu un ochi plânge și cu unul râde” +28   FOTO
Gicu Grozav, întrebat cum a trăit soția meciul Rapid - Petrolul: „Cu un ochi plânge și cu unul râde”

Articol de - Publicat luni, 14 august 2023 08:42 / Actualizat luni, 14 august 2023 09:16

Gicu Grozav (32 de ani), atacantul Petrolului, a analizat victoria formației sale, 2-0, în fața Rapidului, chiar în Giulești.

La finalul meciului, atacantul a explicat care au fost atuurile formației antrenate de Florin Pîrvu și s-a declarat bucuros după a doua victorie consecutivă din SuperLigă.

VIDEO Concluziile lui Gicu Grozav după Rapid – Petrolul

„E un sentiment foarte plăcut. Ne bucurăm că am legat a doua victorie, cu două echipe cu pretenții. Suntem foarte fericiți. Normală că e meritată, dacă așa fost scorul. Am avut ocazii și noi, și ei. Suntem foarte bucuroși. 

Nu am mai întâlnit un astfel de meci, să câștig cu două autogoluri. Ăsta e fotbalul, se poate întâmpla orice. Suntem bucuroși că noi am ieșit învingători. 

Obiectivul nostru e să terminăm pe locurile 7-8. Vom lua fiecare meci în parte și vom încerca să profităm de șanse”, a declarat Gicu Grozav la finalul meciului.

Acesta a fost întrebat despre cum s-a văzut meciul în familia sa. Soția lui, Sorina, este handbalistă la Rapid.

„Probabil ea râde cu un ochi și cu unul plânge. E rivalitate mare... Nu între mine și ea, ci între Petrolul și Rapid. Și de aceea ies meciuri frumoase”, a răspuns Grozav, zâmbind.

Sorina, fata Marianei Tîrcă, e jucătoare de bază la Rapid, alături de care a devenit campioană în sezonul 2021-2022. Ea și Gicu Grozav au o relație din 2018, iar cei doi s-au căsătorit în mai 2022, după ce handbalista a cucerit Liga Națională. Chiar înainte de Rapid – Petrolul, ea a a jucat în amicalul Rapid – Brest, 31-30.

+24 FOTO

Citește și:

Suporter infiltrat la conferința lui Bergodi » S-a băgat peste antrenor: „Așteaptă puțin!” + Șucu, luat la rost în parcare

Basarab Panduru, discurs dur după Rapid - Petrolul: „Jucătorii parcă nu știu ce să facă atunci când au mingea” » Unde crede că a greșit Bergodi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează