FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-0

FCSB - CFR CLUJ // VIDEO + FOTO Arlauskis, criză de nervi în fața lui Costache după golul lui Teixeira » Ce a decis Dan Petrescu

CFR Cluj - FCSB // FOTO: Captură TV Telekom Sport +5   FOTO
CFR Cluj - FCSB // FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 mai 2019 21:55

FCSB - CFR CLUJ 1-0. Giedrius Arlauskis, portarul lui CFR Cluj, a făcut o criză de nervi în fața lui Valentin Costache, după ce Filipe Teixeira a deschis scorul în minutul 53, cu o foarfecă din mijlocul careului.  

Titularizat de Dan Petrescu, care a odihnit mai mulți titulari, Valentin Costache, 20 de ani, nu a profitat de șansa primită și a avut o prestație modestă pe faza ofensivă. Mai mult, acesta a dormit și la golul roș-albaștrilor.

După reușita lui Teixeira, Giedrius Arlauskis, portarul lituanian al clujenilor, a avut o izbucnire nervoasă. Acesta s-a îndreptat către Valentin Costache și a țipat la mijlocașul de 20 de ani, gesticulând disperat. 

cfr cluj2 +6 FOTO
 

Arla i-a reproșat lui Costache faptul că s-a apărat prost și că nu a venit în careu pentru a-l bloca pe Filipe Teixeira, care nu avea marcaj.

cfr cluj7
Poziția lui Costache în momentul care Teixeira a trimis spre poartă

La patru minute după golul lui Teixeira, Dan Petrescu l-a scos pe Costache și l-a înlocuit cu Claudiu Petrila, 18 ani, semn că și antrenorul i-a imputat faza respectivă tânărului fotbalist venit de la Dinamo. 

Vezi AICI VIDEO cu faza

Vezi AICI desfășurarea meciului FCSB - CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
cornelconasu
cornelconasu  •  20 Mai 2019, 12:58
Postat de cornelconasu pe 20 Mai 2019, 12:57

Dacă era o fază fixă era de înțeles , dar Costache nu poate fi și în atac și în apărare ! De ce a fost Costache vinovat și nu Manea care a rămas ca un par în careu și nu marca pe nimeni ?!

....și Costache a fost schimbat pentru că era accidentat nu că făcea pantomimă Arlauskis !

cornelconasu
cornelconasu  •  20 Mai 2019, 12:57

Dacă era o fază fixă era de înțeles , dar Costache nu poate fi și în atac și în apărare ! De ce a fost Costache vinovat și nu Manea care a rămas ca un par în careu și nu marca pe nimeni ?!

magic4ever
magic4ever  •  20 Mai 2019, 11:51
Postat de alenb pe 20 Mai 2019, 01:38

Araluskis un ***, nu se fac asemenea scene de om nebun. Daca era Culio sau nici nu indraznea sa se uite urat, la Costache a avut tupeu. Acuma cand va gresi Arlauskis ce va trebui sa-i faca echipa?

Culio la 34 de ani cat are nu este asa indolent sa nu vina dupa omul pe care il are in marcaj...cred ca Arlauskis reactiona la fel indiferent de jucator, nu poti sa lasi un adversar asa liber...Arlauskis este de departe cel mai bun portar din campionat, nu prea l-am vazut sa gafeze, chiar are interventii foarte bune!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează