FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Giganţii rataţi de Liga 1 » Primul "11" s-ar fi putut bate cu granzii Europei

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 28 decembrie 2012 16:02

Conducătorii din Liga 1 au ratat foarte mulţi jucători în ultimii ani, iar unii dintre ei au ajuns nume importante în Europa. Oficialii formaţiilor importante de la noi fie s-au zgîrcit la bani, fie au considerat că nu sînt destul de valoroşi.

GSP.RO îţi oferă un asemenea top şi prezintă cei mai importanţi fotbalişti rataţi sau refuzaţi de granzii României.

Cel mai important este, cu siguranţă, Radamel Falcao, cotat acum la peste 50 de milioane de euro. CFR a oferit 2 milioane euro lui River Plate, dar argentinienii au refuzat. A fost apoi propus în Ghencea pentru 5 milioane de euro, dar Gigi Becali a considerat suma mult prea mare.

Celebre sînt şi refuzurile lui Viorel Hizo cînd era la Rapid. Nu i-a vrut pe Obi Mikel şi Taiwo, considerînd că nigerienii nu se vor adapta climei. Mikel a ajuns la Chelsea pentru 20 de milioane de euro, iar Taiwo la Olympique Marseille. Tot Rapid l-a refuzat pe Kolarov, actualul jucător al lui Manchester City. Atunci, Copos a avut de ales între el şi Bozovici, alegîndu-l pe ultimul pentru că era mai ieftin cu 200.000 de euro.

Alţi jucători refuzaţi de echipele din Liga 1 sînt Doumbia Seydou, refuzat de Mircea Rednic cînd era la Rapid, acum la ŢSKA Moscova. Acelaşi Rednic l-a dorit pe Bassong la Dinamo, cînd era la Metz, dar transferul nu s-a perfectat. Şi sîrbul Tosici, ajuns la Manchester United, iar acum tot la moscoviţi, a fost considerat slab de către Sorin Cîrţu. Tot la Timişoara, Toni Doboş l-a refuzat pe Nikola Zigici şi i-a transmis să se apuce de baschet.

Şi Steaua a mai ales greşit. L-a luat pe Carlos în 2006 cînd putea să-l transfere pe Hilario, ajuns imediat la Chelsea, şi l-a împrumutat pe Gora Tall în locul lui Ouon, un fundaş central extrem de apreciat în Cipru, lăudat după meciurile din Liga Campionilor.

Cum ar fi echipa virtuală formată din jucătorii rataţi de Liga 1:

Hilario - Bassong, Ouon, Taiwo - Gaston Ramirez, Obi Mikel, Tosici, Kolarov - Falcao, Zigici, Seydou

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
soarerodion
soarerodion  •  29 Decembrie 2012, 09:47

si voi credeti ca daca ajungeau in Romania mai aveau aceiasi cota ? Eu nu cred ca mai puteau sa explodeze la ce campionat avem ei jucau la capacitatea campionatului .

adriann_
adriann_  •  29 Decembrie 2012, 00:26

Hmm, nu. E ca si cum ai visa noaptea numerele la loto, ti le-ai aminti perfect dimineata, ai refuza sa le joci, iar numerele alea chiar ar iesi =))

cfrclujole
cfrclujole  •  29 Decembrie 2012, 00:18

Asta e o stire de genul "daca stiam numerele la loto cat de bogat eram"!.........

Vezi toate comentariile (23)
Comentează