FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigel Coman: "E vital să-i ai pe fani alături. Nu ştiu de ce s-au îndepărtat aşa de Steaua" :X

Gigel Coman
Gigel Coman

Articol de GSP - Publicat joi, 12 noiembrie 2009 00:00

Fostul mijlocaş al Stelei, Gigel Coman, spune că suporterii din Ghencea por reprezenta un avantaj important pentru gruparea din Ghencea şi explică motivele pentru care debutul întrecerii interne este atît de echilibrat.

"E vital să ai suporterii lîngă tine, sînt un atu foarte important atunci cînd te încurajează. E bine să ştii cum să-i ţii aproape şi să-i determini să vină în număr cît mai mare la stadion. Nu ştiu de ce şi nici nu vreau să insist asupra motivelor care i-au determinat să se îndepărteze de Steaua.

Campionatul a început foarte tare, fiecare echipă pare în stare să producă surprize. Cluburile mari nu mai joacă la fel cum o făceau înainte, Steaua, Dinamo, Urziceni, nu au mai avut începutul de sezon obişnuit, nu-şi mai impun supremaţia încă din primele etape. Nu poţi face previziuni în acest moment, oricît ai încerca. După fiecare joc se schimbă clasamentul, orice rundă e importantă", a spus Gigel Coman pentru gsp.ro.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (8)
 •  12 Noiembrie 2009, 15:47

E si greu tare sa iti dai seama de ce nu mai vin suporterii la stadion... pai daca le-a anulat Ciobanu la oameni abonamentele si nu ii mai lasa sa intre... tu de ce crezi ca nu mai vin oamenii la stadion?? P.S. sunt rapidist dar ce face Becali e chiar un abuz si chiar discriminare.

chris_gali
chris_gali  •  12 Noiembrie 2009, 15:23

sa protestezi e una iar sa injuri si sa-ti refulezi toate dejectiile verbale e cu totul altceva !!!...ar trebui nu numai sa vi se interzica accesul pe stadioane ci si accesul la...libertate !..ani-male turbate ca voi ar trebui izolate de lumea normala !...de ce eu ca simplu spectator trebuie sa va ascult toate vomitaturile verbale !!???..din cauza voastra nu-mi pot lua pe stadin copilul si nevasta !!!..din cauza voastra ma pun in pericol de fiecare data cand vin la stadion !!!...de ce !!!???

 •  12 Noiembrie 2009, 14:42

nu s'a indepartat nimeni de Steaua, s-au indepartat de Gigi si tot ce face el acolo!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close