FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi: "3 vîrfuri pentru Champions League!". Cine ar fi jucătorii care vin s-o transforme pe Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 22 decembrie 2015 09:53

Gigi Becali a anunțat aseară că va aduce 10 jucători noi printre care se numără și 3 atacanți. În aces caz, Tade și Tudorie au mari șanse să plece în iarnă, mai ales că n-au dat randamentul așteptat. 

Doi dintre atacanții la care s-a referit patronul Stelei par ușor de anticipat.   Denis Alibec e preferatul patronului, iar pe Ciprian Marica l-a solicitat Reghe. În dreptul celei de-a treia variante este vehiculat numele lui Cristian Lopez, care ar putea intra într-un schimb cu Tade. 

DENIS Alibec

Este principala țintă a Stelei de mai mulți ani. Vîrful Astrei traversează o perioadă excelentă și este unul dintre preferații patronului Gigi Becali. A marcat de 8 ori în acest sezon. 

CIPRIAN Marica

Fără echipă după despărțirea de Konyaspor, Marica este unul dintre cei mai apreciați atacanți români. Gigi Becali și Laurențiu Reghecampf au discutat cu internaționalul român, care va lua o decizie oficială în cel mai scurt timp. E clar că dacă va reuși să-l ia, Steaua n-ar da numai o lovitură de mercato, ci și una de imagine. 

CRISTIAN LOPEZ

Golgeterul celor de la CFR Cluj ar putea fi și el o țintă. Probabil Steaua va încerca un schimb cu Tade, plus o sumă de bani. Deși n-a avut un joc constant și n-a impresionat niciodată, a marcat de 11 ori, fiind genul de atacant oportunist. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (70)
betman99
betman99  •  23 Decembrie 2015, 12:13
Postat de zizu pe 22 Decembrie 2015, 11:17

ce se intampla acum la fcsb este exact ce s a intamplt inainte de 89....e un deja vu...! exact ca atunci cand valentin taia si spanzura ,steaua castiga meciuri in serie,se juca pana castiga...acum e acelasi lucru....s a pornit un mecanism diabolic de impingere a fcsb ului in fata,...adversari mituiti,convinsi sa se dea la o parte ,arbitrii care trag cu fcsb,media cumparata si cea vorbita si cea scrisa sa scrie favorabil de fcsb,prodanca cu barbat su si becali....folosesc toate mijloacele specifice! de ce i se permite unui tip cu cazier sa mai faca si sa dreaga in fotbal? de ce dl si d na prodan nu au facut nici o branza in alta parte si doar la fcsb?de ce i se da voie acestui neamt sa si foloseasca potiunile magice numai in romania? daca era asa bun era ...la nemti,englezi,italieni...etc! fcsb si cei de acolo distrug fotbalul romanesc....exact ca inainte de 89 ,nationala nu a performat de loc in perioada buna a stelei... a trebuit sa vina lucescu,sa faca aceea echipa frumoasa a lui dinamo ca sa apara generatia de aur ! fotbalul romanesc nu a avut de castigat cat s au tras sforile de la steaua si nu va castiga daca astia de la fcsb....fac orice sa castige

Bravo, m-a uns pe suflet comm-ul tau. Au dat in icter toate *** site-ului :)) P.S. o sa intre sa te atace si Bimbirica ala, da' mai tarziu ca acum se uita la Maruta si de abia la noapte intra la calculator, dupa ce pleaca nevasta-sa la club in Regie, cu baietii de la scara blocului.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  23 Decembrie 2015, 04:56
Postat de zizu pe 22 Decembrie 2015, 14:07

am zis atatca intre iredentistii maghiari,hutleristi si issis si multi din cei ce posteaza pro fcsb nu e mare diferenta....! acelasi tip de gandire aceeasi intoleranta,fata de adversar fata de faptul ca alcineva are alta parere decat a lor? unde e obscenitatea? unde e jugnirea? de ce imi moderati asta? iar faptul ca voi tolerati o astfel de gandire pe acest site...va face la fel de vinovati!... moderati si asta?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  23 Decembrie 2015, 04:51
Postat de unico_biancorossi pe 22 Decembrie 2015, 17:36

take, ianke si kadar. vine *** si fratele lui, nea mhullea*** ba gesepenilor, ***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (70)
Comentează