FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi a dezvăluit la TV că s-a luat de Reghe și de MM: "Am auzit că faceți mare gălăgie"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 decembrie 2016 17:39

Gigi Becali susține că e mulțumit de faptul că Reghecampf a rezolvat problema posesiei la Steaua și a dezvăluit ce le-a transmis antrenorului și directorului sportiv, Mihai Stoica, când a aflat că aceștia sunt nemulțumiți de echipă.

"În general, noi am câștigat posesia. Dacă la posesie se va alătura și golul, atunci această Steaua va fi o mare echipă. Eu le-am spus lui Meme și Reghe: «am auzit că faceți mare gălăgie. Să nu mai faceți gălăgie, lăsați echipa în pace, nu sunteți voi patroni».

S-a rezolvat un lucru mare la echipa asta: posesia. Eu sunt patronul și eu văd cel mai bine, pentru că pe mine mă doare cel mai tare ce se întâmplă. N-a fost vorba niciodată să-l schimb pe Reghe, eu sunt mulțumit", a spus patronul Stelei la TV Sport ro.

Steaua a urcat din nou pe primul loc în Liga 1 după victoria obținută cu 1-0 pe teren propriu în fața lui ACS Poli Timișoara. Roș-albaștrii pot rămâne lideri în perioada pauzei de iarnă dacă Viitorul și Gaz Metan nu se impun etapa aceasta.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  19 Decembrie 2016, 12:44

el decide... el stabilește tactica... formația de start,schimbările.... tot.e foarte mulțumit de sine însuși.

juliusmad
juliusmad  •  19 Decembrie 2016, 12:42
Postat de cristidxb pe 18 Decembrie 2016, 21:27

@rikiriki365 Am făcut și eu greșeli în textul meu sau în alte texte pe care le-am postat în trecut? Cum se aplică aici citatul la care faci referire? (”Cel fără de păcat dintre voi să arunce cel dintâi piatra asupra ei.”) Lasă, te rog, un spațiu după semnele de punctuație și începe o propoziție cu literă mare. Și poate vei înceta pe viitor să aperi agramați sub umbrela unui spirit pseudo-creștin.

Ne plictisesti

gazistu
gazistu  •  19 Decembrie 2016, 00:19

doamne da sati piarda vreo 3-4 etape la rand sa ta aud dupaia ca ii bagi vreun apropo lui reghe cal dai afara//nu tata il tii ca esti multumit de el... stiu ca la fiecare vi vreu cai la mijloc acel milion de euro, tie sal achiti lui reghe dacal dai afara sau el daca cumva cere sa plece de la echipa!!!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează