FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi a lovit CFR! » Becali are doi aliaţi în Comitetul Executiv: Argăseală şi Walter

Argăseală şi Walter vor face parte din Comitetul Executiv al LPF.
Argăseală şi Walter vor face parte din Comitetul Executiv al LPF.

Articol de GSP - Publicat marti, 17 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 16 ianuarie 2012 21:49

Becali a cîştigat războiul cu gruparea din Gruia şi va avea în Comitetul Executiv doi oameni, pe Argăseală şi pe Walter, care s-au impus ieri la vot în faţa alianţei Mureşan - Horoba.

"Nu mai vreau CFR campioană, nu-l mai vreau pe Mureşan în Comitetul Executiv, nu mai vreau ca Paszkany şi oamenii ungurilor să ne conducă în România" era ameninţarea pe care Gigi Becali a făcut-o atunci cînd a prefaţat disputa pentru accesul celor doi reprezentanţi ai Ligii 1 în Comitetul Executiv.

Războiul dintre Becali şi CFR s-a purtat de la distanţă, ieri, la sediul LPF, la Adunarea Generală. Au candidat pentru Comitetul Executiv tabăra Gigi, formată din Valeriu Argăseală şi Florian Walter, şi tabăra CFR: Iuliu Mureşan şi Ioan Horoba, acesta din urmă aparţinînd unui club aflat în sfera de influenţă a grupării lui Paszkany.

Rezultatul voturilor a fost clar: Argăseală şi Walter cîte 12 voturi, ceilalţi doi restul de cîte 6 voturi, astfel că a ieşit fix cum şi-a dorit Becali, care a dat două lovituri. Prima: l-a scos din Comitet pe Iuliu Mureşan. A doua: îi va avea în cel mai important for al fotbalului românesc pe un subaltern şi poate pe cel mai apropiat patron dintre toţi ceilalţi de la cluburile din Liga 1, a cărui poziţie oricum e contrară CFR-ului, U Cluj fiind rivala de moarte a grupării din Gruia.

Scandal Borcea - Marius Stan
În timpul validării voturilor secrete ale celor 18 preşedinţi de cluburi, s-a petrecut un incident care i-a avut în prim-plan pe Cristi Borcea şi Marius Stan. Şeful Oţelului, care a numărat şi verificat "buletinele", citea cu voce tare cîte voturi are fiecare dintre candidaţi. "Încă un bilet, Iuliu Mureşan şi Ioan Horoba", a spus la un moment dat Stan, iar Borcea, care se afla lîngă el, a intervenit: "Ne iei la mişto sau eşti nesimţit? Nu vezi că scrie Argăseală şi Horoba? Ia lasă-ne să verificăm şi să numărăm noi că tu ai venit aici şi eşti Gică Contra, ai fost şi împotriva arbitrilor străini!".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
adip1956
adip1956  •  09 Martie 2012, 07:27

Oare cat mai suporta poporul asta????? Un cioban incult si agramat conduce un club mare de fotbal, face jocurile in politica si-si bate joc de justitia romana. Suntem chiar prosti de nu vedem actiunile acestui monstru creat de televiziunile private de sport si care nu pot exista fara acest zero barat?

starchild
starchild  •  09 Martie 2012, 06:05

Echipa mizerabila acoperita de o presa mizerabila, CFR, a fost data in gat de proprii jucatori in presa internationala , in timp ce presa romaneasca sa chinuia cum sa-l conecteze pe Becali cu Al-Quaida. V-a umplut Pazcany si Bucsaru de forinti si pretul a fost ca fotbalul romanesc a ajuns pielea p-ii in Europa. Nu imi tineti voi mie discursuri hortise, v-a carat Steaua in spate 10 ani ca pe niste tantari.

starchild
starchild  •  09 Martie 2012, 05:48

Cooperativa cfr-ista a murdarit fotbalul romanesc, a scos zeci de milioane de euro din circuitul fotbalului romanesc, in prezent in afara primelor 20 de locuri din Europa, in conditiile in care Steaua este singura responsabila pentru 32.20% din coeficientul de tara. Ar trbui sa se verifice transferul lui Hora de Bistrita lui Horoba la CFR, pe o suma de 1,8 mil de Euro, un jucator care nu a ajuns nicaieri, si multe alte magarii facute de echipa din orasul Caritasului.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează