FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi a stricat piaţa. Şi acum se plânge! Cum s-a autosabotat patronul FCSB și a ajuns să suporte greu strategia pe care chiar el a impus-o

Andrei Cristea a fost primul fotbalist pe care Gigi Becali l-a cumpărat în calitate de patron şi pe care a plătit cel puţin un milion de euro, l-a luat de la Bacău, în iulie 2004
Andrei Cristea a fost primul fotbalist pe care Gigi Becali l-a cumpărat în calitate de patron şi pe care a plătit cel puţin un milion de euro, l-a luat de la Bacău, în iulie 2004

Articol de , , - Publicat miercuri, 09 ianuarie 2019 12:56

"S-au învăţat toţi să ceară mulţi bani de la Becali, dar uite că Becali nu mai e dispus să dea mulţi bani".

Declaraţia îi aparţine chiar lui Gigi Becali, care a ajuns să se plângă de faptul că anumite echipe din Liga 1 au stabilit sume de transfer prea mari pentru jucători pe care el îi doreşte. Cele 3 exemple:

1. Iulian Cristea
# jucătorul a intrat în ultimele 6 luni cu Gaz Metan şi a semnat deja cu FCSB
# Becali a oferit 100.000 de euro pentru a-l lua încă de acum
# Gaz nu e de acord şi a cerut 200.000 de euro
2. Andrei Cristea
# Becali a anunţat că e dispus să ofere 100.000 de euro pentru a-l lua pe atacantul de 34 de ani şi jumătate
# Poli Iaşi a respins oferta şi a solicitat dublu
3. Antoni Ivanov
# bulgarul a fost cerut de Mihai Teja
# Becali a oferit 150.000 de euro
# Gaz a anunţat că trebuie achitată clauza de reziliere de 500.000 de euro pentru a-l lua

Becali a ajuns astăzi să se împiedice de politica agresivă pe care chiar el a introdus-o în Liga 1. Începând din 2003, anul în care a devenit patron, Gigi a plătit sume colosale pe jucătorii din campionatul intern.

Nu doar că nu a avut rival, însă celelalte echipe au avut dificultăţi majore în a cumpăra ce îşi doreau: preţurile au explodat şi cota jucătorilor a crescut artificial din cauza sumelor achitate de Becali.

Astăzi, Becali ajunge şi el să suporte consecinţele propriei politici din anii trecuţi.

Şi Real Madrid e ca Becali

Patronul FCSB-ului se află într-o situaţie destul de apropiată cu ceea ce se întâmplă la cel mai galonat club din lume. Real Madrid a avut, începând cu anul 2000, până acum 5-6 ani, o politică extrem de agresivă, prin care oferea sume colosal de mari pentru a transfera tot ce însemna jucător de top.

Exemple: Bale (101 milioane), Cristiano (94), Zidane (78), James Rodriguez (75), Figo (60), Ronaldo (45), Beckham (38). De câteva sezoane însă, Real n-a mai reuşit să aducă niciun nume la nivelul acestor fotbalişti, deşi a încercat să cumpere nume de top, precum Hazard, Lewandowski, Icardi.

În privinţa tuturor, sumele mari cerute de cluburile de care aparţineau au blocat transferul. Chiar şi în această iarnă, madrilenii au anunţat că îl vor pe Koulybali, însă Napoli i-a stabilit un preţ ce depăşeşte 100 de milioane de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
132189940937580
Cristian Anaucesei  •  09 Ianuarie 2019, 19:58

Mult a platit doar la viitorul..nu si la alte echipe..e o mica mare problema

merace
merace  •  09 Ianuarie 2019, 17:27

Acum ati observat ca Gigi platea mai mult decat merita?! Dar ca in pretul ala umflat intrau si niste puncte, nu a observat nimeni?!

partea47mea
partea47mea  •  09 Ianuarie 2019, 15:47

Din punct de vedere fotbalistic , pentru jucatori,Fc fcsb nu atrage asta e evident.Becali va trebui sa pluseze la bani , cu asta poate sa-i mai momeasca pe fotbalisti.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează