FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi a trecut deja peste Reghecampf! » Becali l-a dat afară pe omul de încredere al antrenorului, ca să-l protejeze pe Mache

Reghecampf şi-a pierdut omul de încredere înainte să înceapă oficial munca la Steaua
Reghecampf şi-a pierdut omul de încredere înainte să înceapă oficial munca la Steaua

Articol de - Publicat miercuri, 13 iunie 2012 00:00 / Actualizat marti, 12 iunie 2012 21:48

Băbuţan, colaboratorul lui Reghecampf la Chiajna, a fost demis deşi abia semnase contractul.

Pînă să-i sune telefonul pe bancă, Laurenţiu Reghecampf a primit o lovitură fără să fi început, măcar, campionatul! El venise în Ghencea cu Aurelian Băbuţan, un om de încredere al lui cu care colaborase şi la Chiajna. Băbuţan urma să fie director sportiv şi să stea pe bancă în timpul meciurilor, deci l-ar fi scos din atribuţii pe Marius Ianuli.

Rudă cu Gigi, prieten cu MM
Mache, nepotul lui Becali, a stat pe bancă în partea a doua a sezonului trecut şi el i-a pasat telefonul lui Stoichiţă în Giuleşti, cînd Gigi a sunat în timpul derby-ului cu Rapid ca să opereze unele modificări tactice. Ca să-l mai poată suna pe Ianuli şi în campionatul următor, Becali l-a dat afară pe apropiatul lui Reghecampf.

Băbuţan abia apucase să semneze contractul şi a fost demis pentru ca Mache să nu mai aibă concurenţă în staff-ul Stelei. MM a insistat şi el ca Ianuli să fie păstrat în preajma echipei.

L-a "sărit" şi la transferuri
Gigi compune şi conducerea, şi echipa. Patronul l-a propus la Vaslui pe Lucian Filip, ca parte din transferul negociat al lui Wesley, deşi Reghecampf îl consideră important pe Filip. "Are un mare potenţial şi va ajunge un fotbalist foarte bun. Dacă la Steaua sau la Vaslui? Asta nu ştiu", a comentat, resemnat, tehnicianul. Porumboiu deja s-a declarat interesat să-l ia pe internaţionalul de tineret care a fost titular în stagiunea trecută la Chiajna şi a revenit acum în Ghencea după expirarea împrumutului.

"Patronul ne-a ales, nu invers!"
Becali a anunţat că nu va folosi apelurile către Mache decît dacă rezultatele nu vor fi satisfăcătoare: "Şase-şapte etape nu sun. Dacă lucrurile merg prost, sun! Şi vreau să existe vreo şapte telefoane pe bancă, să aibă şi secunzii lui Reghe, şi MM, şi Mache!".

Reghecampf a comentat avertismentul primit: "Sper să fim pe primul loc după şase etape şi să nu existe probleme. Dar mi-am propus să nu comentez niciodată declaraţiile patronului". Mihai Stoica îl susţine pe Gigi: "Cum să-i cer eu patronului să apară mai rar la TV sau să-şi schimbe comportamentul?! Ce, noi l-am ales şi-l plătim pe el?! Nu, e invers!".

Doar Piţurcă a îndrăznit
Singurul antrenor care încercat să-l împiedice pe Becali să mai critice prestaţiile jucătorilor şi să-l izoleze pe Mache de echipă a fost Victor Piţurcă. El a preluat-o pe Steaua acum doi ani şi a pus condiţiile astea, pe care Gigi le-a respectat o vreme.

Piţi chiar le interzisese fotbaliştilor să mai discute, fie şi telefonic, cu Ianuli! Dar a rezistat numai trei etape, după care a renunţat la post. MM Stoica nu e impresionat de ideile pe care le-a avut Piţurcă atunci: "Nu-mi mai daţi exemple din lumea virtuală!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (94)
je__
je__  •  14 Iunie 2012, 15:52

Se pare ca munca la Steaua se poate numi prostitutie intelectuala...

birjovanu
birjovanu  •  13 Iunie 2012, 17:24

eu nu inteleg de ce omul asta mai da bani pentru Antrenori,tot el face echipa si tot el are ultimul cuvant ,de ce nu face un curs de antrenori si sta el pe banca asa face economie si poate cumpara fotbalisti buni,exemplu il dau pe Hagi,asa sa faca si el,si patron si antrenor

werdy
werdy  •  13 Iunie 2012, 16:37

Vai ce surpriza mare ???????????????????????????????

Vezi toate comentariile (94)
Comentează