FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC BRAŞOV, AZI, 20:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gigi, amuzat de echipa loserilor Stelei de pe GSP.RO: "Cu Elton a fost cel mai mare circ. Numai MM putea să facă aşa ceva!"

Elton şi Mihai Stoica
Elton şi Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 26 noiembrie 2011 09:35

Gigi Becali a rîs cu lacrimi în momentul în care i s-a prezentat o echipă cu cele mai mari «ţepe» luate de Steaua în campaniile de achiziţii din anii trecuţi. Citeşte aici mai multe detalii!


"Cu Elton a fost cel mai mare circ. Făcea două driblinguri, dădea mingea pe la spate, pac se întorcea ca titirezul. Mă gîndeam... «mamă, ce o face ăsta acum?». Îl vedeam pitic, dar mă gîndeam că nu l-au luat alţii tocmai din cauza asta. S-a dus el o dată pe dreapta şi cînd i-a dat unul un umăr s-a dus ghiulea. Păi el avea doar 32 de kilograme. Cînd l-au cîntărit, am rămas mască. La 1.45m avea 32 de kilograme. Nu am văzut fotbalist mic ca ăsta în viaţa mea. Numai MM putea să facă aşa ceva!

Şi cu portarul Calos a fost circ mare. A fost cineva care zis că îl ia gratis şi că îl vinde apoi pe 100.000 de euro. Fostul lui antrenor, secundul lui Mourinho, a zis că sînt cel mai deştept om din fotbal, că aşa trebuie procedat cu Carlos, să dai bani ca să scapi de el", a spus Gigi Becali la "Meciul Zilei", la GSP TV.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (54)
axl41
axl41  •  27 Noiembrie 2011, 00:04

Wobay a venit la Craiova pentru 450.000 $ si a fost lasat sa plece pentru 300.000 $, in conditiile in care erau probleme uriase cu banii la Craiova. A fost singurul jucator care a fost vandut dintre toti cei pe care i-a pierdut Craiova in 2011. Iata cum arata cand a semnat cu Craiova: ://www.universitateacraiova.net/2006/12/julius-gibrilla-woobay-signed-for.html

iulian_luk
iulian_luk  •  26 Noiembrie 2011, 20:55
Postat de robotzel pe 26 Noiembrie 2011, 19:54

corect. nu inteleg ce tot spun astia ca vezi tu doamne joaca otelul, campiona romaniei, in UCL si ca nici atunci nu s-a scris de ea mult si s-a scris tot depre Becali. Otelul este echipa care face rusine Romaniei peste hotare. este singura echipa romaneasca care a jucat in UCL si care o sa termine cu 0 (zero) puncte. tot in anul in care otelul castiga capionatul o alta echipa romaneasca juca in UCL si castiga puncte pentru Romanie. Ma intreb cum a putut Otelul sa castige campionatul, atlfel decat blatuind. sa ne aducem aminte de cate puncte a obtinut in ultimele etape doar prin goluri din offside. Si nu vreau sa aud cum ca steaua nu stiu ce si cum. Acum vb despre frustrarile otelului.

... mai offside, iti doresc un succes teribil, sa ai in viata. Sa realizezi ceva f. important pentru omenire. Dar atunci cand astepti cu inima cat puricele "recunostinta" semenilor tai, este sa fi "tratat" pe masura gandirii tale actuale : "ee, asa puteam si eu"..., "ei si"..., "mare lucru"..., "furat"..., " ,,, In ultimul meci steaua-Otelul 2-1, la scorul de 0-1, steaua a avut un penalty la dodel. A fost sau nu a fost ? Nu te intreb daca "a fost", ci daca se acorda in favoarea galatenilor, "era" (...)?

pancozone
pancozone  •  26 Noiembrie 2011, 20:42

Puteti face inca 1 echipa cu tot cu rezerve cu trompete aduse de Rednic in Romania la toate echipele pe la care a trecut!

Vezi toate comentariile (54)
Comentează