FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi anunţă hegemonia Stelei: "Cît trăiesc eu, nu vom mai pierde vreun campionat" » Ce îi transmite lui Paszkany

Articol de GSP - Publicat marti, 06 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 06 noiembrie 2012 19:25

Gigi Becali este extrem de fericit după victoria cu Dinamo din Derby de România şi crede că Steaua nu mai poate fi oprită în următorii ani. De asemenea, finanţatorul stelist a avut un mesaj şi pentru Arpad Paszkany la emisiunea Fanatik Show de la DigiSport.

Becali anunţă că roş-albaştrii vor cîştiga multe titluri: "Cît trăiesc eu, nu vom mai pierde vreun campionat. Vom cîştiga mereu, Steluţa nu va mai pierde. În sezonul ăsta sîntem la 16 puncte de ţigani, de ţi, ce să mai vorbim? Cu Dinamo nu cred că a fost penalty, dar şi dacă a fost, vreau să facă spume. Şi Paszkany să facă spume şi toţi ceilalţi. Normal că Steaua lui Becali va fi mereu avantajată"

Totuşi, latifundiarul i-a transmis şi un mesaj de pace rivalului de la CFR: "Paszkany a zis un lucru mare, a zis Doamne ajută. Din acest moment, nu voi mai zice nimic despre el. Chiar îi ţin pumnii în meciul cu Galatasaray, vreau să cîştige. Cu ei ne-am bătut, dar cu ăştia de la Dinamo ce să facem. Cu Nicu Badea, chiar dacă e român, nu se compară cu Paszkany"

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (100)
tiganuadrian
tiganuadrian  •  07 Noiembrie 2012, 17:26

" În sezonul ăsta sîntem la 16 puncte de ţigani"rusine.........si voi scrieti??!!!

fremenash
fremenash  •  07 Noiembrie 2012, 11:59

nici de pe primul loc nu au oamenii astia catusi de putina eleganta. niste frustrati cu mm stoica in frunte... asa se vede valoarea oamenilor care 'tine' cu steoaia

chris1391
chris1391  •  07 Noiembrie 2012, 11:44

Peste 2-3 ani o sa rasara un mausoleu in Pipera.

Vezi toate comentariile (100)
Comentează