FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Gigi ar putea face afacerea anului: "Chelsea e interesată să-l transfere pe tânărul superstar din România"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2017 17:06

Florinel Coman (19 ani) este într-o clară revenire de formă și ar putea pleca destul de repede de la FCSB. Adus de la Viitorul în schimbul a 2 milioane de euro, mijlocașul ofensiv este pe lista lui Chelsea.

Englezii au pus ochii pe fotbalistul care are o clauză de reziliere de 100 de milioane de euro. Chelsea News anunță că formația londoneză l-ar lua, dar l-ar împrumuta la început încă un sezon sau două pentru a mai căpăta experiență.

"Chelsea este interesată să-l transfere pe tânărul superstar din România, dar ar putea plăti o sumă mare pentru a aduce senzaţia fotbalului românesc, în condiţiile în care șefii clubului caută omul potrivit pentru a face pereche cu Eden Hazard în atac", anunță publicația citată.

Coman a marcat trei goluri și a oferit două pase decisive în 7 meciuri pentru FCSB. Vicecampioana României îi va mai plăti Viitorului 500.000 dacă se va califica în grupele Champions League, plus 20% dintr-un viitor transfer.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
new_philips
new_philips  •  02 Noiembrie 2017, 15:34

Asta e presa din Romania : Citeaza Chelsea News, care citeaza la randul ei The Sun cu un articol din 30 sept. despre venirea directorului Michael Emenalo la meciul cu Dinamo pentru a-l vedea pe Coman. In articolul citat initial se scrie "traking"..deci doar este urmarit. Se mai scrie si de problemele de disciplina ce nu ar fi pe placul lui Conte. Traducerea?! "Gigi ar putea face afacerea anului!" . Mari jurnalisti! Somn usor celor care citesc balivernele acestei fituici fara sa verifice sursele!

673474022797724
Simi Bidilean  •  02 Noiembrie 2017, 04:39

MAI NEICA NIMENI , STEAUA ESTE NUMAI UNA SI REPREZINTA SARACA ROMANIA IN CUPELE EUROPENE . DEGEABA INCERCATI TOTI ULTRASI CARE NU MAI SANTETI SPONSORIZATI DE BECALI SA DEMONSTRATI CONTRARIUL . F.C.S.B. ESTE CONTINUATOAREA VECHIULUI DE CLUB FOTBALISTIC. NU ARE NICI O LEGATURA CU FOSTA ASOCIATIE SPORTIVA A AMARATILOR DIN ARMATA ROMANA . BECALI A CONCESIONAT DOAR ECHIPA DE FUTBOL . SI NU INTREAGA ASOCIATIE STEAUA .

bodrin
bodrin  •  01 Noiembrie 2017, 23:53

Aoleu! Sa bage parlamentul o lege, sa nu-i lase pe rusii de la Chelsea sa ne ia valorile din gradinita lui Jiji...sau cel putin sa nu cumpere mai mult de unul pe sezon si sa dea cel putin 10 milioane de ce-o fi, numai lei sa nu, Doamne ajuta!, ce ne facem daca is cumparati toti? Mamma mia!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează