FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali:

Articol de GSP - Publicat marti, 17 iulie 2007 00:00

(MEDIAFAX) Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marti, ca este aproape de a perfecta transferurile unui coordonator, pe care va plati trei milioane de euro, si a unui atacant, pe care va da un milion de euro, fara a preciza numele acestora.

"V-am spus ca anul asta nu o sa mai suport sa concurez cu Borcea si Copos si o sa vedeti in curand daca sunt specialist sau nu la fotbal. Mi-au prezentat Hagi si Adi Ilie niste jucatori, i-am vazut pe caseta si am ales un coordonator si un varf. Daca astia doi nu vor fi jucatori de mare clasa, nu o sa mai deschid gura niciodata despre fotbal. De 20 de ani Steaua nu a avut un coordonator si un atacant ca acestia", a spus Becali.

Becali a afirmat ca nu poate sa dea mai multe detalii despre jucatori, dar i-a comparat pe cei doi cu Maradona, Henry si Eto'o. "Nu pot sa va spun nici din ce tara, nici pretul. E vorba de mai multe milioane si s-ar putea sa ii platim clauza, daca gruparea nu accepta sa-l vanda. Are clauza de trei milioane de euro. Cred ca vineri, la meciul de prezentare, ii vedeti sigur. Coordonatorul e ceva de genul lui Maradona, iar atacantul asta e intre Eto''''o si Henry. Unul joaca in Europa si unul nu. Mijlocasul are 21 de ani, iar atacantul 25", a completat Becali.

Intrebat daca Mansour este atacantul dorit de Steaua, Becali a raspuns: "Cum pot sa-l iau pe Mansour, daca eu spun ca l-am luat pe cel mai tare varf? Sunt straini amandoi".

Becali a precizat ca doar transferurile din aceasta vara il costa 11 milioane de euro. "Doar transferurile ma costa 11 milioane de euro. Toate cele 17 echipe nu au dat 11 milioane pe transferuri. Cum pot sa se bata ei la titlu cu mine, care sunt si Gigi Becali, care-l am si pe Hagi si pe Mirel si am si Steaua care straluceste sus pe cer. Daca Rapid si Dinamo nu ar spune ca locul unu e al lor, nu ar fi o competitie, deoarece campionatul este puternic. Ei ce sa spuna, ca se bat pentru locul trei?!", a adaugat oficialul stelist.

Gigi Becali a declarat ca nu a auzit de portarul columbian Robinson Zapatta. "La portari nu ma pricep. Eu sunt expert la atacanti si mijlocasi. Nu stiu cine e Zapatta", a spus Becali.

Gigi Becali considera normala decizia conducatorilor dinamovisti de a-si premia jucatorii pentru meciurile amicale. "Nu pot sa spun ca sunt multumit daca am castigat un singur meci. Avand in vedere ca este o perioada de acomodare, nu e nicio problema. Normal ca i-au premiat, pentru ca au castigat. Noi n-am avut ce sa premiem, ce era sa premiem, victoria cu Vilnius? Am fost multumit de jocul cu AEK Atena, am inteles ca i-am dominat", a precizat Becali

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează