FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO 0-1

Gigi Becali a ajuns vedetă şi în presa poloneză

Rafal Grzelak, Grzelak, Steaua
Rafal Grzelak, Grzelak, Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 01 septembrie 2009 00:00

Gigi Becali a devenit în scurt timp un personaj celebru şi în străinătate. După ce a uimit Europa încercînd să îşi repare Maybach-ul, dar şi prin gestul său din 2005, cînd s-a făcut frate de cruce cu Ramon Calderon, fostul preşedinte al lui Real Madrid, Becali a ajuns vedetă şi în presa poloneză.

Nu a durat mult pînă cînd conflictul patronului Stelei, Gigi Becali, cu mijlocaşul polonez Rafal Grzelak să ajungă cunoscut şi peste hotare. Site-ul fubolnews.pl scrie despre reacţia de "nemulţumire în legătură cu rezultatul derby-ului cu Dinamo şi de reacţiile ironice la adresa lui Cristiano Bergodi şi a lui Rafal Grzelak".

După meci, Gigi Becali l-a atacat din nou pe polonez spunînd că "dacă vrei circ îl scoţi pe Andrei Ionescu şi-l bagi pe Grzelak.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
 •  01 Septembrie 2009, 20:35

Becali moze zrobic spokojnie loda Grzelakowi

 •  01 Septembrie 2009, 16:53

gigi e un grandoman .vai de capul lui.se crede mesia.!!!!!!!

 •  01 Septembrie 2009, 15:18
Postat de pe 01 Septembrie 2009, 14:01

Grzelak e un jucator care il depaseste mult la orice capitole pe A.Ionescu...nu inteleg cum poate sa ii reproseze cineva ceva...si in meciul cu dinamo a dat un plus Stelei...pacat ca ciobanii se pricep numai la oi...

Nu e pacat faptul ca ciobanii se pricep la oi...e pacat faptul ca unii ciobani se cred buni si la altceva...polonezul nu e nici Hagi nici Maradona...dar eu zic ca e bun. Nicolita ala e un varzet...

Vezi toate comentariile (26)
Comentează