FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Gigi Becali a anunțat transferurile a doi fotbaliști: "Sînt 100% ai noștri" » Alți trei ar putea veni de la Trencin

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iulie 2015 18:55

Gigi Becali a anunțat azi că Steaua s-a înțeles cu doi jucători și în zilele următoare trebuie să semneze. Pe lîngă aceștia, patronul campioanei României vrea și trei fotbaliști de la Trencin, fosta adversară a Stelei din turul doi preliminar al Ligii.

"Vor veni doi jucători străini cu care am negociat deja. Totul e făcut 100%. Unul e atacant, iar celălalt mijlocaș central. Pe lîngă aceștia vom mai lua și trei jucători de la Trencin. Un mijlocaș central, un mijlocaș stînga și un atacant (n.r. Jucătorii despre care vorbește Becali sînt cel mai probabil Jairo, Wesley și Bero).

Eu am spus că îi iau pe De Amorim și Alibec după meciul de miercuri cu Partizan doar dacă vom cîștiga cu 2-0. Dacă e doar 1-0 voi mai amîna o săptămînă. Alibec și De Amorim au coborît nivelul salarial și cred că ne vom înțelege cu ei", a spus Gigi Becali la Digisport.

Fotbaliștii doriți de becali de la trencin

Wesley
- 18 ani
- atacant
- brazilian

Jairo
- 23 ani
- atacant 
- brazilian
- 400.000 euro cota de transfer

Matus Bero
- 19 ani
- mijlocaș
- slovac
- 325.000 euro cota de transfer

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (88)
10153445400437591
Marius Mitrica  •  28 Iulie 2015, 18:31

Atacantul dorit cred ca este Daniel Chima.

us27mereuspueriori
us27mereuspueriori  •  28 Iulie 2015, 08:56

jucam finala CL . *** steaua campioana lumi iesti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bogdany79
bogdany79  •  28 Iulie 2015, 08:53

Am urmarit meciurile sarbilor de la Partizan cu albanezii. Sunt echipa buna dar nu de speriat. Sunt cel mult la nivelul nostru. Va fi o dubla aechilibrata, cine va gresi mai putin se va califica. Am emotii in ce priveste forma de moment a jucatorilor nostri importanti: Chipciu, Papp, Popa, Tade. Va fi greu pentru ca Stanciu si Varela nu pot fi 100%. In acets meci se va face difenta la nivelul liniei de mijloc. Sarbii au un jucator de creatie valoros, noi jucam in centru cu doi mijlocasi la inchidere rudimentari: Breveld si Muniru. Daca Radoi aduce echipa la un nivel de motivare optim ne vom califica. Orice scadere de potential ne va costa scump. Daca ar fi sa compar Trencin cu Partizan, cred ca slovacii au un plus fotbalistic. Joaca foarte bine faza de atac si pun o presine extraordinara pe echipa adversa. Sarbii in schimb sunt mai experimentati si pragmatici.

Vezi toate comentariile (88)
Comentează