FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a căzut de acord cu Gică Hagi: „Mi-a zis să îl conving pe jucător!” + Care sunt ultimele ținte de transfer la FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 mai 2019 18:25

Gigi Becali afirmă că Gică Hagi și-a dat acceptul pentru transferul lui Bradley De Nooijer (21 de ani) la FCSB, dacă și jucătorul își dorește asta. Patronul vicecampioanei a discutat și despre celelalte ținte.

„Cu siguranță că vor mai veni jucători. De plecat, pleacă cei pe care îi știți, Florentin Matei și Adrian Stoian. Încă nu am rupt contractul cu ei. Ei pot pleca gratis, nu vreau niciun ban.

Cu Andrei Ivan a fost o discuție, am făcut ofertă la Krasnodar. Ei ne-au dat o replică: sunt bucuroși, rămânem în contact și discutăm în continuare despre jucător.

Pista Alexandru Băluță a picat. El a zis că nu se mai întoarce în România”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Discuții între Becali și Hagi

Bradley De Nooijer e posibil să vină. Gică Hagi mi-a zis că dacă îl conving pe jucător, îl iau. El e de acord.

Gică mi-a spus că Ianis are prea multe oferte și că o să o aleagă pe cea mai bună. Dacă nu se înțeleg, discută cu mine”, a adăugat Gigi Becali.

1.300.000 €este cota lui De Nooijer, potrivit transfermarkt

Olandezul De Nooijer a jucat la juniorii lui Sparta Rotterdam și Dordrecht. A ajuns la Viitorul de la Dordrecht, în vara lui 2017, și nu a costat clubul de la malul mării niciun ban.

„Omrani e cel mai bun atacant din România. Nu îl putem compara cu Rondon sau cu altcineva.

Pe George Pușcaș tot încerc de vreo trei ani să îl aduc. Am făcut și ofertă de trei milioane la un momentan dat pe el. Nu am putut. S-a dus Palermo în Liga 3, dar tot nu îl pot lua, se duce la alții”

Gigi Becali, patron FCSB

VEZI ȘI: 

Gigi Becali aruncă bomba: „Nicolae Dică poate reveni la FCSB dacă Edi Iordănescu ne refuză! Pe cuvântul meu!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
blatistu49
blatistu49  •  30 Mai 2019, 08:23

ati inceput deja cu inventii baiatul poate nici nu vrea sa auda de FCSB voi deja la ti transferat hala de campionat inca bine ca platesac Firmele de cablu blaturile

alexbibirica1
alexbibirica1  •  30 Mai 2019, 07:37

Profesionalismul intrece orice limita,iar pararea Stelei va fi formata din : fundas dreapta : Alexandru Stan fundas central dreapta : Marko Mocilovic fundas central stanga : Junior Morais fundas stanga : Bradley De Nooijer

forcesteauaelcampeone
forcesteauaelcampeone  •  30 Mai 2019, 02:34

welcome to Steaua Bradley De Nooijer!!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close