FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Gigi Becali a confirmat ca Steaua se intereseaza de portarul Wislei Cracovia

Articol de GSP - Publicat luni, 16 aprilie 2007 00:00

Gigi Becali a confirmat ca Steaua se intereseaza de portarul Wislei Cracovia, insa crede ca transferul ar costa mult si ar fi dificil de realizat

Dupa ce brazilianul Andrey a suferit o operatie la coapsa stinga, iar din vara va fi disponibilizat de la echipa, ros-albastrii pregatesc terenul pentru un alt portar. Gazeta a dezvaluit ieri ca una dintre tintele campioanei este Emilian Dolha (28 de ani), goalkeeper-ul Wislei Cracovia.


Patronul Stelei, Gigi Becali, a confirmat ieri faptul ca si-l doreste la echipa pe fostul rapidist. "Este un portar despre care am auzit numai lucruri bune de cind s-a dus in Polonia. Da, m-am interesat de el si chiar i-am spus unui om de incredere de-al meu sa vada care este situatia lui si in ce conditii l-am putea aduce", a declarat Becali.
"Este foarte greu de adus in acest moment, pentru ca a semnat un contract pe cinci ani cu cei de acolo", a adaugat Becali, care ar fi nevoit sa achite pretentiile gruparii din Cracovia, estimate la minimum un milion de euro, pentru a-l cumpara pe Dolha. Acesta a fost urmarit weekend-ul trecut, la un meci de campionat, de catre Zoltan Iasko, cel care a fost secundul lui Gica Hagi aproape la toate echipele pe care Regele le-a antrenat.

Cernea va ramine
Desi a intrat in conflict cu conducerea pentru ca n-a dorit sa-si prelungeasca intelegerea actuala, scandenta in vara lui 2008, Cernea va continua in Ghencea si in sezonul urmator. El va fi insa a doua optiune intre buturi, Gigi Becali spunind: "Unul dintre jucatorii de mare valoare care va ajunge la Steaua va fi si un portar".

"Dolha este un portar foarte bun si sint sigur ca ar face treaba buna la Steaua. Se va ajuta atit pe el, va ajuta si echipa. O intoarcere in tara poate fi egala cu revenirea la echipa nationala"
Emeric Ienei

Playtech: ȘOC! Putin, pus la pământ de SUA. Decizia istorică luată ACUM! E INCREDIBIL


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează