FOTBAL  »  LIGA 1  »  FCSB

Gigi Becali a dat astăzi verdictul: ce se întâmplă cu Dică dacă ratează calificarea în play-off-ul Ligii

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 01 august 2017 11:38

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a vorbit pe larg despre posibilitatea ca antrenorul Nicolae Dică să fie demis în perioada următoare. Totodată, patronul roș-albaștrilor nu s-a sfiit să recunoască faptul că nu Dică este cel care ia deciziile importante la echipă. 

" Nicolae Dică nu are niciun risc, îl iubesc, nu poți da un om afară până nu îl evaluezi. Aștept să îl evaluez, iar după aceea voi lua o decizie. Când mă voi lămuri în privința lui, va primi și atribuțiuni, poate și să numească pe cine vrea căpitan, după șase luni, un an, doi ani. Deocamdată eu decid. Dică are ceva de spus la el acasă, nu la mine. 

MM are mai multe atribuțiuni, fiind un om vechi, doar că, bineînțeles, nu trece peste ordinul meu. MM e sus de tot în club, dar sub mine. Îl iubesc ca pe un frate, am demonstrat-o când era el la pușcărie. E băiat deștept, știe fotbal. Doar că știe la el acasă. La mine acasă eu știu mai bine! El să-și facă meseria. Când sunt eu acasă, eu pun căpitan, eu decid tot.

N-am greșit nici când l-am pus, nici când l-am scos pe Alibec din postura de căpitan. Poate vor da roade aceste puneri și aceste scoateri. Cu Alibec trebuie să lucrezi cu metode mai subtile, nu cu cele convenționale", a declarat finanțatorul FCSB-ului. 

Într-un monolog avut la postul TV Digi Sport, Gigi Becali a încercat să explice filosofia cu care a guvernat la echipa roș-albastră în ultimii 15 ani.

"Eu nu știu nimic, sunt zero, n-am pretins niciodată că le știu pe toate. Doar că la mine acasă fac cum vreau. Toți cei ce au delegat competențe în România sunt pe la pușcărie, prin insolvență și prin faliment. Doar Negoiță n-a intrat în faliment, dar el are grave probleme penale. Când a fost să deleg compentețe, dacă Dumnezeu nu mă ajuta, eram în faliment și eu și copiii mei, dar am avut bani să rezist. Când Dumnezeu m-a îndrumat ce să fac, am făcut profit foarte mare. Pentru ce să dau competențe, sunt cretin la cap?!

Am luat echipa acum 15 ani. Toată lumea e distrusă, dispărută, insolventă, falimentară. Eu am rămas, sunt în profit și sunt și în fotbalul european pentru că Dumnezeu m-a ajutat. La Steaua s-au făcut minuni, Dumnezeu a făcut minuni prin mine, Gigi Becali.  Eu nu știu nimic, habar n-am, nu mă pricep, doar că Dumnezeu îmi spune cum să fac", a declarat Gigi Becali, la TV Digi Sport. 

"Sunt tot felul de filosofi, fiecare om are filosofia lui. Acasă la tine, pe averea ta, tu trebuie să hotărăști ce faci. Cum a spus Hristos Dumnezeu, pe pământ există stăpâni și slujitori sau, cum se spune acum, angajat și patron.

Am niște slujitori pe care îi pun să facă ceva. Dacă așa a spus Hristos, e o calitate pe care Dumnezeu ți-o dă de la naștere, e un har, nu e o rușine să te numești slujitor. Mă zbat pentru slujitorii mei și îi iubesc" Gigi Becali 

Ar trebui dat afară Dică dacă ratează calificarea în play-off-ul Ligii?

DA
NU

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan, de urgență la spital. Ce se întâmplă cu vedeta, reacția de la Floreasca (exclusiv)


Comentarii (84)
montgomerry
montgomerry  •  02 August 2017, 19:03

E dus rau de tot. Daca credea cineva ca la Steaua antrenorul are ultimul cuvant sau vreun cuvant de spus,iata raspunsul.

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  02 August 2017, 17:55

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  02 August 2017, 17:53

Gigi n-a spus asa ceva, din contra. asa spun toate *** dinamoviste aciuate pe aici. dar vor disparea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (84)
Comentează