FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Gigi Becali a decis în cazul lui Dennis Man: "Ca să fie clar"

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 noiembrie 2017 17:12

Gigi Becali a ținut să precizeze că Dennis Man, unul dintre cei mai buni jucători ai FCSB-ului din ultima vreme, nu va fi vândut în viitorul apropiat indiferent de ofertă. 

”A dat un gol şi acum ce fac, îl vând?! La echipa de tineret golul l-au făcut Coman şi Man, la echipa mare au făcut legea Pintilii şi Budescu.

Man nu va pleca, vedem ofertele peste un an sau doi, nu acum. Ca să fie clar, Man nu e de vânzare”, a spus Becali la ProTV.

Cotat la 600.000 de euro, Dennis Man (19 ani) a adunat 23 de meciuri în acest sezon. A înscris de 6 ori și a oferit 7 pase decisive în toate competițiile.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (46)
observator_federal
observator_federal  •  11 Noiembrie 2017, 20:39

Băi, este de ajuns ca un FCSBist să dea un gol sau să participe la înscrierea unui gol și încep laudele în presă de ai crede că toți fotbaliștii lui Gigi au valoarea unui Stanciu sau Chiriches. Realizările celorlalți fotbaliști români nu contează pentru presă, încât te întrebi care sunt resorturile care au transformat massmedia noastră de sport într-o anexă a clubului lui Gigi Becali? Nici măcar o minimă obiectivitate sau salvarea aparențelor nu se încearcă...

dase
dase  •  11 Noiembrie 2017, 20:03

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ares123
ares123  •  11 Noiembrie 2017, 19:42
Postat de ares123 pe 11 Noiembrie 2017, 19:33

***

Moderatorule, nu ar fi mai bine sa publicati o lista cu expresiile pe care nu avem voie sa le folosim ? Ati ajuns sa interziceti jumatate din cuvintele limbii romane.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează