FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Gigi Becali a dezvăluit cum a fost convins de Deac: "Cu Viitorul a dat gol pentru Steaua! Altă întrebare!"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 16 martie 2017 21:46

Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Ciprian Deac la Steaua și este de părere că a făcut o mare greșeală că nu l-a transferat mai devreme pe mijlocașul ofensiv de 31 de ani.

"L-am văzut în meciul ăsta, am făcut o mare greșeală că nu l-am luat. Nu am spus de ce nu l-am luat, că nu vreau să supăr pe nimeni. Toată lumea spune să mă consult, nu mă mai consult că atunci când m-am consultat am luat numai țepe. În meciul cu Viitorul a dat golul pentru Steaua, dar nu am voie să vorbesc de el: «altă întrebare».

El în vară poate pleca unde vrea, dar eu nu am vorbit cu el, că nu am voie. Este moral să dăm bani, dar pe Semedo am dat un milion, pe Tade am dat jumătate de milion, m-au păcălit", a spus patronul Stelei la TV Digi Sport.

Ciprian Deac a revenit în Gruia la începutul anului, dar ar urma să ajungă la echipa lui Reghe. Fotbalistul ar urma să încaseze un salariu de aproximativ 15.000 de euro pe lună.

"Dacă CFR se întărește, o să fie o mare problemă la anul. Acolo sunt oameni care cunosc fotbal și care aduc jucători din neant. Ei se pricep mai mult decât mine, că aduc jucători fără bani Gigi Becali

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (21)
blatistu49
blatistu49  •  17 Martie 2017, 09:34

ciobanu sepreda si vrea laJILAVAAA

stelbz
stelbz  •  17 Martie 2017, 08:59

Deac nu va veni la FC Steaua. Se va duce la CSA Steaua, echipa lui Talpan-Lacatus unde spera sa joace in UCL.......:)

corectu
corectu  •  17 Martie 2017, 07:51

Deac e la apus de cariera.Nu se merita investitia.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează