FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a elucidat misterul » Fotbalistul care îl lua la mișto pe Dică la antrenamente: "Păi nu-mi spune mie MM?"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 septembrie 2018 17:34

După ce Ion Crăciunescu a povestit că Nicolae Dică ar fi luat peste picior de jucători la antrenamente, Gigi Becali a ținut să precizeze că acest lucru se întâmpla doar în vremurile în care Denis Alibec juca la FCSB. 

"Am auzit ce a spus Ion Crăciunescu, este vorba de un episod anterior, de pe vremea când era Alibec. Nu mai vreau să vorbesc despre Denis acum, el e jucătorul altei echipe.

Trebuia să îl fi ascultat pe Dică, el mi-a tot spus să îl dau afară. Eu am zis că fac treabă, îl vând.

Ceea ce a spus Crăciunescu s-a întâmplat atunci, pe vremea lui Alibec. El îi spunea lui Dică: «Iar vii cu d-astea». Acum nimeni nu mișcă în front. Păi, dacă ar fi așa, nu credeți că mi-ar spune MM mie? Toți îl ascultă pe Dică acum", a spus Becali, la ProX.

"Mie îmi spunea cineva, o sursă demnă de încredere, că la antrenamente și în vestiar Dică e luat la mișto de jucători. «Hai, mă, iar vii cu d-astea? Iar facem astea?». Asta mi-a spus un jucător de acolo" Ion Crăciunescu, luni seară 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
182941119233022
Andrei Petre  •  18 Septembrie 2018, 20:49

Ioane esti prost?Pai asa vorbesti despre un fost jucator ca Dica?Asa il incurajezi pe Dica?Sa-ti fie rusine!

maradona5
maradona5  •  18 Septembrie 2018, 19:13

Mimi e paracioasa rau , hahahahaa

minell73
minell73  •  18 Septembrie 2018, 19:00
Postat de christiano0 pe 18 Septembrie 2018, 18:25

Craciunescule, ai ratat zborul de New York ? *** *** ce esti. Umbli numai cu strambe, valetul lui Giovanni si a lui Victor.

Gigist la orizont!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează