FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali a fost operat. Patronul Stelei s-a afișat cu fața umflată

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iunie 2016 12:17

Gigi Becali, patronul Stelei, a fost operat de urgență în această dimineață, potrivit România TV.

Becali a fost astăzi la biserică, dar nu a dorit să fie filmat din cauză că s-a operat la o măsea. Acesta are fața umflată și vânătă, ca urmare a intervenției suferite.

Patronul Stelei nu a dat declarații, dar a precizat că nu vrea să apară public în această stare.

Becali, 57 de ani, a mai avut probleme medicale de-a lungul timpului, în special când a fost în închisoare. Omul de afaceri a acuzat probleme la coloană, dar nu s-a operat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
vasglo
vasglo  •  12 Iunie 2016, 14:05

Deci, DACA STEAUA NU E, NIMIC NU E!... -:)

nebraska
nebraska  •  12 Iunie 2016, 13:43

Ce tragedie,suflarea fcsbusta e alaturi de idolul lor.

916974851764348
Florin Cozac  •  12 Iunie 2016, 12:57

PENTRU DOMNUL GIGI BECALI ! STIMATE SI.DRAGA DOMNULE BECALI , AM AUZIT LA TV.., CACI AVETI O SUFERINTA GREA LA FATA / MASEA.. CARE A DETERMINAT O UMFLATURA MARE A FETEI... OOOFFFF... EU, FLORIN COZAC, DIN JUDETUL ALBA, SATUL Biia, (linga jidvei), IMPREUNA CU TOTI LOCUITORII COMUNEI SONA, NE VOM ADRESA LUI DUMNEZEU, IN RUGACIUNI, PENTRU CAUZA SUFERINTEI DVS. , CIT SI PENTRU CELELANTE CAUZE , RUGIND PE DOMNUL CERULUI SI AL PAMINTULUI, SA VA MILUIASCA SI SA PRIVEASCA LA SUFERINTA DUMNEAVOASTRA SI SA VA VINDECE IN NUMELE DOMNULUI ISUS MINTUITORUL INTREGII LUMI . DORIM DIN TOATA INIMA, CA BUNUL SI DE OAMENI IUBITOR DUMNEZEU TATAL, SA SE PREZINTE IN DREPTUL DVS. , SI SA VINDECE RANA DE LA MASEA, DE LA COLOANA (SIREA SPINARII ),CIT SI CELELANTE DURERI. CRED CU TARIE SI MA INCRED IN DOMNUL ISUS CACI VA VA VINDECA SI VETI FI UN OM NOU ! MY FACEBOOK " FLORIN COZAC(alesul) " , Nr.Tel.0745194276. CU RESPECT, FLORIN COZAC. (va rog sa ma ajutati ca mesajul sa ajunga la D-l. BECALI GEORGE.) VA MULTUMESC .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează