FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA 1-3

Gigi Becali a găsit primii vinovați după eșecul cu Astra: „Am greșit că i-am mărit salariul lui Panțâru” + „Cristea a fost mortăciune”

Articol de GSP - Publicat luni, 25 noiembrie 2019 11:46

Gigi Becali nu disperă după înfrângerea cu Astra, 1-3, fiind aproape sigur că echipa lui va ajunge în play-off. Totuși, patronul FCSB a identificat doi vinovați pentru înfrângerea de sâmbătă seara.

Iulian Cristea, depășit în repetate rânduri de atacanții Astrei, și Ionuț Panțîru, fundașul căruia tocmai ce i-a mărit contractul, au fost cei doi fotbaliști luați la ochi de Becali.

„Pe noi ne interesează acum play-off-ul. Nu e niciun fel de problemă că sunt 4 puncte față de Craiova. Dacă ești echipă mare, bați Craiova, bați CFR Cluj. Am jucat cu Astra, o echipă care poate încurca și alte echipe bune. 

Noi suntem pe locul 5, mai e un singur loc disponibil, nu cred că Dinamo poate să se califice. Dar pe mine mă interesează doar play-off-ul, iar acum suntem 95% siguri că ajungem acolo. 

Noi am fost morți cu Astra. L-am făcut pe Panțâru cel mai mare fundaș stânga din Europa. Nu știu dacă el merita să aibă salariu de 6.000 de euro, cred că am greșit făcându-i salariu 10.000 de euro. Cristea a fost mortăciune. Ajungea mingea la Alibec la faza golului dacă nu dormea el?”, a spus Becali, la Pro X. 

Moruțan la finalul meciului cu Astra: „Trebuie să remediem situația” 

MATCH PREVIEW FC VOLUNTARI - FCSB

Vezi și: 

Gigi Becali, reacție fermă despre Alibec și Budescu: „Nu joci la FCSB dacă dai cu picioarele în uși” + în ce condiții îl transferă Budescu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
jgcwgwgvgebtr
jgcwgwgvgebtr  •  25 Noiembrie 2019, 19:01

A gasit tapi ispasitori.

954215071297337
Rosca Stelus  •  25 Noiembrie 2019, 17:34

Da ce bre , asta-i singura si prima ta greseala ? Nu fi ,,modest".......

100002473541087
Danut Ognean  •  25 Noiembrie 2019, 17:17

ha ha ha gigi viseaza iarasi poate sa castige playoutul fcsbeli doar atata

Vezi toate comentariile (13)
Comentează