FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a găsit vinovatul pentru problemele de la FCSB: "Toate golurile le luăm din vina lui"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 august 2018 20:17

Gigi Becali a apreciat evoluția lui Dragoș Nedelcu pe postul de fundaș central, din victoria de la Mediaș, scor 3-1. Patronul vicecampioanei l-a criticat, în schimb, pe Junior Morais, fundașul dreapta de la FCSB.

"De criticat e faptul că și echipa a 2-a trebuie să câștige meciurile din Liga 1, că de aia sunt la Steaua. Eu nu știu cu cine va juca Dică. Noi am stabilit să avem două echipe, să jucăm cu una în cupele europene și cu una în campionatul intern.

Mâine îl va înregistra pe Latovlevici pentru că nu avem doi fundași stânga. Man n-a jucat slab aseară, a fost unul dintre cei mai buni. A fost schimbat în perspectiva meciului retur cu Hajduk.

Până la urmă, tot răul spre bine. Dacă s-a accidentat Momcilovici, o să jucăm fundaș central cu Nedelcu. E posibil să îl descoperim ca fundaș central. Mi-a plăcut, chiar dacă a făcut două greșeli", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport 1. 

"Junior Morais. Mai întreb și eu, care e treaba de luăm goluri. Toată lumea îmi zice că omul lui Morais dă mereu gol. Nu vine bine cu omul lui"Gigi Becali

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (14)
andrei.f
andrei.f  •  14 August 2018, 13:31

Morais e cu trei clase peste lato, becali e habarnist !

saramago
saramago  •  14 August 2018, 13:24

Morais e fundaș stânga, nu fundaș drepta, dragi jurnaliști gsp !

291644931651054
Angelina Vlasceanu  •  14 August 2018, 01:35

Pt ca e fundaș ofensiv.... Nu mai căutați motive

Vezi toate comentariile (14)
Comentează