FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Anamaria Prodan a povestit ce a încercat să facă Gigi Becali după scandalul iscat: „Îi pare foarte rău, și-a cerut scuze, dar i-am blocat numărul”

Gigi Becali și Anamaria Prodan
Gigi Becali și Anamaria Prodan

Articol de GSP - Publicat luni, 01 februarie 2021 10:04 / Actualizat luni, 01 februarie 2021 11:44

Impresarul Anamaria Prodan (48 de ani) s-a contrat dur cu Gigi Becali (62) în spațiul public în ultima săptămână, într-un scandal generat de transferul lui Dennis Man (22) de la FCSB la Parma. 

Jigniri și acuze dure au fost aruncat de ambele părți, iar relația de prietenie dintre cei doi s-a prăbușit brusc. Anamaria Prodan susține că finanțatorul de la FCSB i-a trimis un mesaj și că i-a cerut scuze, dar că acest lucru este „tardiv”. Mai mult, impresarul spune că i-a blocat numărul de telefon lui Gigi Becali, astfel încât să nu îi mai contacteze familia. 

Anamaria Prodan: „Probabil i-a luat Dumnezeu mințile lui Gigi Becali”

„Aceste declarații vin în urma unui mesaj primit de mine de la Gigi Becali, el mă cunoaște pentru că am petrecut așa mult timp împreună încât toată lumea este șocată. Toți prietenii noștri comun sunt șocați că s-a ajuns aici. Gigi Becali știe și îi pare foarte rău. Cunoscându-mă a știut unde să mă atace, iar mesajul scris de el pentru mine a adus ceea ce vedeți voi astăzi. 

El trebuia să se gândească la acel lucru pe care mi l-a spus mie, pentru care mi-a cerut scuze, dar e tardiv. Acum pot să zic și eu că îmi pare rău că i-am zis că e mic de înălțime. A făcut un lucru pe care o să-l regrete toată viața. A pierdut un prieten, un om care era trup și suflet lângă el. M-a acuzat de ceva și știe că lucrul ăla mă doare pe mine cel mai tare.

Știe că în momentul în care cineva a îndrăznit să spună ceva de mine sau familia mea a plătit cu reputația. Știe că la ce caracter și nerv am îi dau un pumn în cap. Dacă mă enervez o dată și îl văd la meci, îi dau o palmă peste cap. Plătesc o amendă că am deranjat liniștea publică, aia e. Dar el mai iese vreodată în lume, când toată Europa o să scrie despre asta? Nu, pentru că el știe că cel mai umilitor lucru pe pământ este ca o femeie să te facă de râs. 

Până acum o săptămână, el le-a zis tuturor prietenilor și dușmanilor săi «să nu vă certați vreodată cu Anamaria Prodan, este din toate punctele de vedere pregătită!». I-a luat Dumnezeu mințile, l-a pus diavolul să vorbească. Greșeala majoră a lui Gigi Becali a fost când m-a acuzat de ceva. Este o chestie personală, iar el o știe foarte bine. 

Acum îi pare rău, a încercat să îmi dea mesaj dar e blocat pe telefonul meu, nu mai poate lua legătura cu nimeni din familia mea. A încercat să îl sune și pe Laurențiu, foarte târziu. Probabil în ani dacă o să ne lovim unul de celălalt chiar aș accepta scuzele lui. Că eu sunt vulcanică e un lucru știut.

Împăcare? S-a împăcat și cu MM Stoica, cu absolut toată lumea. Problema nu e asta, ci faptul că pentru bani un om a stricat o prietenie. Lucru de neînțeles pentru că eu nu aveam nevoie de vreun ban de la el. Nu i-am cerut vreodată un leu”, a declarat Anamaria Prodan la GSP Live. 

Ce a declarat Anamaria Prodan despre Gigi Becali

Eu m-am distrat cu Gigi Becali 5 ani, eu şi prietenii cu care am fost la palat ne distram pe seama lui. Ne-am jucat cu mintea lui. Eu m-am jucat cu creierul lui Gigi Becali.

Cine este Becali? Un liliputan de 1.30 metri căruia noi, societatea, i-am permis tot circul ăsta. Am râs şi am făcut haz de circul ăsta până când omul a crezut că este cineva. Ce exemplu să dea omul ăsta?

El îşi bagă pixul în ochi când scrie. Voi aţi văzut vreodată cum scrie Gigi Becali? Săracul, e agramat! Nu ştie cum se ţine pixul în mână, nu mai zic de stilou. Îi rupe peniţa, e armă albă în mâna lui. Omul când scrie, nu are liniuțe, nu are punctuație, toate cuvintele sunt legate. Trebuie să faci eforturi uriașe ca să citești un mesaj pe care îl dă. Becali când mă vede pe mine se pune pe canapeluța de la palat şi stă şi mă admiră 40 de minute până îi zic eu «Patroane, trezeşte-te!».

Ce a declarat Gigi Becali despre Anamaria Prodan

Văd că Anamaria nu se potolește și începe cu jigniri urâte, dar observ că o dă și în amenințări. Însă, dacă cineva vrea să vorbească cu mine, atunci ăla să fie Laurențiu Reghecampf, nu femeile care fac parada modei pe stradă și prin ziare. Eu nu o să mai stau să mă cert cu femeile, că nu am înnebunit. 

Am tăcut destul când Reghe era antrenor la noi, iar noi ajunsesem râsul României pe la echipă din cauza Aneimaria Prodan. Știe ea ce circ ieșea prin cantonamente, când le zăpacea de cap pe soțiile fotbaliștilor de la noi de la echipă să semneze bărbații lor cu ea ca impresar. Se văitau nevestele pe la bărbații lor că nu scapă de ea. A uitat cum se ruga de unul și de altul să semneze cu ea când era Reghe antrenor? Sau a uitat ce voia să facă atunci când erau Giovanni cu Victor în pușcărie? 

Citește mai multe știri despre conflictul Gigi Becali - Anamaria Prodan:

Anamaria Prodan a dat cărțile pe față! Marele regret după transferul lui Dennis Man la Parma: „Nu am treabă dacă pierd bani, asta mă doare”

Se apropie dezvăluirile cu zăngănit de cătușe! Scandalul Gigi Becali- Anamaria Prodan poate provoca un cutremur în Liga 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (58)
mattteo
mattteo  •  01 Februarie 2021, 18:40

""***. *** ***țuie ***""-avea dreptate comentaroul asta, de ce stergeti la gsp???? Mai rau ca in Coreea de Nord. Nu ma, ziceti ca nu avem voie sa comentam ***. Lasa ca a adus sufragiul universal numai lucruri bune in ultima suta de ani, ele au adus "my body-my choice" care ucide prin foarfece miliarde de prunci, ele ajung in Parlamente si dau legi numai pro-femei cand de fapt ar trebui sa fie reprezentantii tuturor. Se mandresc ca sunt "feministe" cand asta inseamna la ele slabirea puterii barbatului in case si in familii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dante69
dante69  •  01 Februarie 2021, 17:41

Nimic nu poate fi mai urât decât o femeie prost crescută cu aere de mare damă. Dar până și lucrul ăsta se plătește odată în viață și atunci se poate întâmpla orice. De sus cazi cel mai rău.

dave23
dave23  •  01 Februarie 2021, 13:41

vrem stadion fara pista ,usi cu indicatoare trage/impinge ca avem suporteri tharzi si pe cortacero pe viata la rusinamo ! respect cortaCERO !

Vezi toate comentariile (58)
Comentează