FOTBAL  »  Superliga  »  COVID-19

Gigi Becali a intrat în direct la TV după ce Teia Sponte s-a infectat cu COVID-19: „Dacă Hristos vrea să mor, mor! Dar ce să se întâmple dacă merg la Sfântul Maslu?”

Gigi Becali nu se teme de coronavirus. +44   FOTO
Gigi Becali nu se teme de coronavirus.

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iunie 2020 12:17

Gigi Becali, finanțatorul lui FCSB, a vorbit despre situația în care se află Teia Sponte, partenerul acestuia de afaceri, care se află în spital după ce a fost infectat cu COVID-19

„Eu n-am ținut niciodată cont de coronavirus. N-am luat nicio măsură. Dacă merg la Sfântul Maslu și la Sfânta Biserică, ce să se întâmple? E Dumnezeu mincinos? Teia Sponte nici nu se dădea jos din mașină când mergea la piață, dar tot a luat coronavirus. 

Vreau să-mi protejez fata, mie nu mi-e frică. De asta nu m-am îmbrățișat cu fata mea când m-am întâlnit cu ea. Dacă Hristos vrea să mor, mor, nu e problemă. Dar îmi protejez familia. Am fost și eu și m-am testat cu echipa. Ce e și cu virusul ăsta? Pui medicamente și trece!”, a spus Becali, la Pro X. 

Teia Sponte are coronavirus

Omul de afaceri, partener de nădejde al lui Gigi Becali și cel pe care patronul roș-albaștrilor l-a trimis cu valiza de 1,7 milioane de euro la jucătorii lui U Cluj în 2008, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19 și ulterior internat, informează Antena Sport.

Însă Teia Sponte nu este singurul afectat de virus. Mai mulți membri ai familiei acestuia l-au contractat și sunt supravegheați medical, mai scrie sursa citată.

VIDEO. Cozmin Gușă, întâmplare cu Gigi Becali: „Eram în platou la Dan Diaconescu și m-a amenințaț că vine după mine”

FOTO. Imagini cu Gigi Becali în timpul domniei la FCSB

Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
+40 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB a ajuns la TAS! Cine e fostul fotbalist cu care se judecă

Gigi Becali și Valeriu Argăseală vor fi aduși cu mandat în procesul transferului lui Mihai Costea la FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
clujcampion
clujcampion  •  12 Iunie 2020, 14:15

GeeGee. nu mai vorbi prostii. Cum sa mori, ce fac cratoiu, udrea si riureanu? Ce fac radoom x 50 de conturi, laslas, hammer si alti prostovani? Nu-i lasa la greu gigele....

albub
albub  •  12 Iunie 2020, 14:10

Atata ignoranta rar mi-a fost dat sa vad

4_ani_locul_2
4_ani_locul_2  •  12 Iunie 2020, 13:55

cum bre sa mori ??? pai ce fac postacii fara matale =))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează