FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a oferit declarația zilei: "El e regele, iar eu sunt un mic prinț"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 decembrie 2017 14:45

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre importanța pe care Gică Hagi și academia lui o au în fotbalul românesc și a ieșit o declarație amuzantă.

"Toată țara trebuie să îi mulțumească lui Gică Hagi. El și-a riscat averea pentru ca fotbalul românesc să înflorească iar. După el sunt eu. Dacă nu iau eu jucătorii, nu poate.

Prima dată a fost el. El rămâne regele fotbalului românesc, prin naștere. Eu sunt un mic prinț. Iau jucători de la el și îi mai cresc. Eu îi promovez", a spus Gigi Becali la Pro X.

FCSB i-a transferat în această vară pe Romario Benzar, Dragoș Nedelcu și Florinel Coman, iar de-a lungul anilor i-a mai adus pe Gabi Iancu, Toșca și Florin Tănase.

Citește și: Gigi se ia de dinamoviști: "Nu-i vreau în play-off, pentru că iar încep cu măgăriile" » De ce se teme patronul FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  04 Decembrie 2017, 19:35
Postat de vyyllyy pe 04 Decembrie 2017, 18:58

Sunteti doi tantalai si *** , un cioban si un ciocalau´ fara scoala , voi doi o sa distrugeti footbalu´ Romanesc ,o vai si-a riscat "regele fara coroana" averea castigata de la Turci ,lasa jiji ca-l ajuti tu cumparand petardele lui de la Viitura.

Cica "Acest comentariu a fost moderat deoarece continea acuzatii grave care nu sunt probate/dovedite". Pai comentariul este INTREG si acuzatiile raman. Sau nu e voie sa il cenzurati ca e dinamovist? Eu daca spun "dinamo nu are sanse la playoff" mi se sterge comentariul complet, de parca as fi zis ceva extraordinar, asta poate sa jigneasca pe oricine (nu ma intereseaza ca il jigneste pe cioban dar ma intereseaza ca il jigneste pe Hagi, unul dintre simbolurile acestei tari) si nu ii e sters comentariul. Sunteti PENIBILI cu moderarea asta, voua nu va e rusine ?

kwd2015
kwd2015  •  04 Decembrie 2017, 19:27
Postat de vyyllyy pe 04 Decembrie 2017, 18:58

Sunteti doi tantalai si *** , un cioban si un ciocalau´ fara scoala , voi doi o sa distrugeti footbalu´ Romanesc ,o vai si-a riscat "regele fara coroana" averea castigata de la Turci ,lasa jiji ca-l ajuti tu cumparand petardele lui de la Viitura.

Vili coclender cu chica la spate.... hagi e tot ce a insemnat...inseamna si va insemna dinamo*100000000. Adica 100000000

fangigi
fangigi  •  04 Decembrie 2017, 19:00

Unul este regele iar altul micul print al blaturilor din fotbalul romanesc!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close