FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Gigi Becali a pierdut încă un proces în fața Armatei

Articol de GSP - Publicat joi, 23 martie 2017 20:04

În război deschis de peste trei ani, Gigi Becali a pierdut un nou proces în fața Armatei.

Conform ziare.com, finanțatorul Stelei a pierdut procesul prin care solicita anularea mărcii "Steaua", aflată momentan în posesia Armatei.

Decizia Curții de Apel a fost favorabilă Armatei, iar Becali poate contesta verdictul la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Latifundiarul a dat în judecată CSA Steaua și Osim imediat după ce a pierdut marca la Înalta Curte de Casație și Justiție, Becali susținând că nici echipa Clubului Sportiv al Armatei nu are dreptul să folosească marca.

Astfel, Becali se vede în postura de a pierde cel de-al treilea proces în fața CSA Steaua din ultimii trei ani.

  • În 2014, ÎCCJ a hotărât că George Becali a utilizat marca Stelei ilegal în ultimii zece ani.
  • La finalul lui 2016, Curtea de Apel București a decis că echipa lui Gigi Becali nu mai poate folosi numele Steaua.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
cri5ti
cri5ti  •  24 Martie 2017, 12:47

Cărțile sunt facute. Echipa trebuie să dispara..becali trebuie înlăturat....tara de doi bani..judecatori corupti..iar armata deviază de la atribuțiile ei...pe banii cetățenilor ..bineinteles...viermele de talpan...urmareste dosr.functia pe care urmează so primească daca castiga pana la capat procesul....iar *** din peluza o sa stea cu buza umflată..cand vor rămâne sa mai.strige doar pt echipa de handbal si badchet...pt ca in vecii vecilor *** nu va face echipa...dar se pare ca trebuie distrus tot in tara asta infecta

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1198766430181192
Abigail Laslas  •  24 Martie 2017, 02:44
Postat de ortega pe 24 Martie 2017, 02:35

La finalul lui 2016, Curtea de Apel București a decis că echipa lui Gigi Becali nu mai poate folosi numele Steaua. ... Numai spiriştii de la gsp nu pricep asta ... Voi daţi înainte tot cu stiaua , prostalăilor ...

Pai i-a interzis echipei, prostalane, nu la ziaristi si suporteri. Steaua 27!

ortega
ortega  •  24 Martie 2017, 02:35

La finalul lui 2016, Curtea de Apel București a decis că echipa lui Gigi Becali nu mai poate folosi numele Steaua. ... Numai spiriştii de la gsp nu pricep asta ... Voi daţi înainte tot cu stiaua , prostalăilor ...

Vezi toate comentariile (28)
Comentează