FOTBAL  »  Superliga  »  PROCES

Gigi Becali a pierdut procesul cu Badea » Reparaţii morale inedite cerute de dinamovist

Articol de GSP - Publicat joi, 21 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 21 martie 2013 10:12

Ieri, Judecătoria din Buftea a dat prima sentinţă în procesul pe care Nicolae Badea i l-a intentat lui Gigi, după ce a fost făcut "comunist" şi Becali a insinuat că ar fi ţigan.

Miza a fost una simbolică, despăgubirile solicitate fiind de 1 leu. Totuşi, Badea a cerut, tot ca reparaţii morale, ca Becali să plătească apariţia în trei cotidiane naţionale decizia finală a judecătorilor. Hotărîrea poate fi atacată cu recurs.

"Vina" lui Gigi » DNA solicită 4 ani de închisoare cu executare în recursul pe care l-a făcut în Dosarul Valiza

 

 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (14)
radmin_2121
radmin_2121  •  21 Martie 2013, 19:42

badea si becali doua mizerii

agamitza
agamitza  •  21 Martie 2013, 13:59

O fi cioban dar Becali are perfecta dreptate. Badea n-a fost numai comunist ci de-a dreptul nomenclaturist. Cind lucra la ICI, teoretic pe post de director, practic ascutea fin, se numea Badea-Dinca, era casatorit cu o fata a lui Dinca si trebuia ca lumea sa stie, apoi a cerut sa nu i se mai spuna Badea-Dinca, nu mai dadea bine sa fii asociat cu numele lui Te Leaga.

pbogdan
pbogdan  •  21 Martie 2013, 12:33
Postat de liviuandrei1986 pe 21 Martie 2013, 12:27

avand in vedere ca ciobanul are infulenta politica si ziarele deabia asteapta sa mai debiteze cate o ineptie ar trebuii lumea protejata de asemenea scursuri ...asta nu inseamna ca badea ar fii departe de becali dar sa fim seriosi nimeni nu il intrece pe jiji

Nu stiu ce influenta politica are, in afara de niste voturi cumparate... nu-l baga nimeni in seama. iar cu politica... este la degetul mic al usl-ului... daca nu face ce trebuie, hop la parnaie. Badea are un aer de om serios, inteligent... nu vad rostul unui proces cu Becali pentru nimic... doar timp pierdut, pentru toata lumea, blocand cazuri adevarate. Ziarele scriu unde lumea da clickuri :) Atata timp cat tot romanu intra pe stiri despre Becali si nu despre nu stiu ce alt sport... vor scrie numai de el.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează