FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a plecat de urgență la Craiova! A zburat cu un avion privat

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 08 ianuarie 2018 18:25

George Becali, finanțatorul lui FCSB, a ajuns azi de urgență la Craiova cu un avion privat pentru a oferi declarații într-un vechi proces în care e martor. 

Latifundiarul a mers la Craiova pentru a da declarații în calitate de martor, într-un proces ce vizează transferul lui Mihai Costea la FCSB în 2011, anunță TV Digi Sport. 

Mutarea mezinului familiei Costea la FCSB s-a petrecut în condiții ambigue în 2011, Becali achitând atunci cei 1,7 milioane de euro într-un cont care îi aparținea lui Adrian Mititelu, patronul Universității Craiova. Echipa olteană se afla în proces cu Federația la acea vreme, iar ulterior a fost dezafiliată.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (41)
catalynn2
catalynn2  •  09 Ianuarie 2018, 03:23

Ba mareane, mai e o posibilitate la care poate nu te-ai gândit ... Anume ca nen-tu jjjijji l-a platit pe Prichindel cu sacoșa de bani sau pe alte cai ocolite pt ca acesta sa intre in posesia banilor avand astfel posibilitatea sa fenteze pe creditori sau fiscul care ii puseseră poprire pe conturi. La cum il știm le jjjijji nu m-ar mira nimic si uite asa intra iar “nevinovat” la pușcărie ca si in cazul Valiza :-)))))

1438737976426490
Tomescu Alexandru  •  09 Ianuarie 2018, 00:36
Postat de crimson.veritas pe 08 Ianuarie 2018, 20:10

Este o conspiratie globala! ...:)) Daca va uitati la #rezisti ... ce intrebari au ... in repertoriu ... nu ai cum sa nu-i dai la m-e lui Iohannis si co... e imposibil ... iohannis fiind #rezistul nr. 1! ...:)) #rezistii sunt la nivelul ... 'De ce ninge?' ... 'Cine a inventat apa?' ... 'De ce zboara pasarile? Platesc taxe de zbor? Au asigurare? Cum e posibil sa nu se ia nici o masura?' ...:))

Ma baiatule du=te tu pe Antena3 si elibereaza-ti acolo umorile.Esti un personaj de joasa speta ca si partidul pe care il sustii.Cum zic colegii de pe site:prostalaule.

marian0904
marian0904  •  08 Ianuarie 2018, 23:44

Se traficheaza la greu pe un articol de 2 lei. E proces sau dosar penal in lucru, asa cum isi dau cu parerea unii? Mai vad ca dinamu si sare la cap ca nu-i mare lucru ca din martor sa ajungi inculpat si daca ai dat bani sa faci parnaie c-asa vor ei. Probabil noii sefi dna dolj se agita pe reclamatiile lui mititelu, care, desi a luat banii, i-a palmat si nu si-a platit creditorii, intre care si fiscul. Totusi, pentru cei mai frumosi dintre noi, e OK sa iei banii de la Becali, sa nu-ti platesti datoriile si Gigi sa ispaseasca. Pana cand? Hai Steaua!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează