FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Gigi Becali a pus ochii pe încă un jucător de la Viitorul: "Acum îmi cere 3 milioane"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 septembrie 2016 19:16

Gigi Becali a fost impresionat de Romario Benzar, fundaș dreapta de 24 de ani care a debutat la naționala României în meciul cu Muntenegru, scor 1-1, când chiar a fost printre cei mai buni jucători. 

"Dacă apar 10 jucători de 18 ani, îi iau pe toți. Iau tinerii buni din România. Trebuie să am mereu jucători tineri. Pentru că îi țin 2-3 ani și îi dau.

Pe Benzar dacă îl vreau, Gică îmi zice că nu pot să-l iau. Nu-mi zice prețul pentru că îi e jenă. Dar la Benzar, sub 3 milioane nu mi-l dă. Dacă a debutat la națională, nu mai ai cum să-l iei.

La fel mi-a făcut și la Tănase. Am luat-o de la un milion și am urcat oferta la fiecare telefon până la 1,5 în cazul lui Tănase. Până i-am dat un milion și jumătate.

El discuta cu o echipă să-i cumpere și pe Tănase și pe Marin. Norocul meu că Tănase jucase prost într-un meci. Și l-a enervat. Și așa mi l-a dat. Gică a visat că-i poate scoate pe Gent. Pe Marin îl dă afară, că așa a vorbit cu Petre Marin", a zis Becali la Digi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
englezu
englezu  •  07 Septembrie 2016, 07:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

banciuu
banciuu  •  07 Septembrie 2016, 06:17
Postat de dinamo_forever_77 pe 06 Septembrie 2016, 21:18

Esti pr2st2vcan si nu intelegi nimic. Nu am spus ca la DINAMO sunt cei mai buni jucatori precum crezi tu ca sunt la steaua !!!! Nu mai departe de astazi al tau "sef" ti-a spus cu subiect si predicat ca acum este mai greu sa-l iei pe Benzar dupa ce a debutat la nationala. Asa erau fortati jucatorii sa semneze cu steaua. Intelegi bine, nu ramai in lumea ta de basm

Bai capiule tu insinuezi ca printr-un truc stiut de tine erau blocati jucatorii care nu erau ai Stelei la echipa nationala.Sau te-a capiat aburii lavabilei de la Rin?Vai mama ta.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  07 Septembrie 2016, 02:51
Postat de mariusss72 pe 07 Septembrie 2016, 02:11

bine a spus cineva azi ca esti stelist

aici erai sadikule ? la 2 noaptea ai mai clocit o clona cu 3 de "s" ? realizezi si tu singur ce viata trista ai. bafta in urmatoarea ! ...:|

Vezi toate comentariile (38)
Comentează