FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a pus ochii pe un nou jucător de la Viitorul: "Caut de multă vreme un astfel de fotbalist"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 octombrie 2018 12:03

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit că are o nouă țintă pentru perioada de transferuri: Ionuț Vînă.

Becali s-a arătat interesat de Ionuț Vînă, mijlocașul central de 23 de ani de  la Viitorul, și că ar putea să-l transfere dacă apar probleme în recuperarea lui Mihai Pintilii.

"Dacă recuperarea lui Pintilii întârzie, vreau un mijlocaș central. Caut de mult un astfel de jucător. Nu prea există în România. Am unul în minte, dar nu sunt convins. E din Liga 1 și e român. Vi-l spun că nu e nicio problemă. E Ionuț Vînă de la Viitorul. Pot să spun cine e, că nu jucăm cu Viitorul", a declarat Gigi Becali la Pro X.

750.000 €este cota lui Ionuț Vînă, potrivit transfermarkt

Ionuț Vînă are 2 goluri în 12 meciuri în acest sezon. Crescut la Academia Hagi, Vînă a mai jucat la juniorii de la AS Roma și la Dunărea Călărași.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
moshu_cu_ruc.sacul
moshu_cu_ruc.sacul  •  02 Octombrie 2018, 14:28
Postat de dinamo_fan pe 02 Octombrie 2018, 14:23

eh. ca daca ati fi jucat cu Viitorul era vreo problema sa-i spui numele :)))) sau a fost vreodata vreo problema. ca si cum inainte de fiecare etapa nu e obisnuinta sa se lanseze oferte fictive pe cei mai interesanti jucatori de la adversarul direct.

Fariseul ocnaș practică acest gen de nelegiuire de mulți ani ! În tot acest timp, FRF, Liga,..., DNA nika nika !!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  02 Octombrie 2018, 14:23

eh. ca daca ati fi jucat cu Viitorul era vreo problema sa-i spui numele :)))) sau a fost vreodata vreo problema. ca si cum inainte de fiecare etapa nu e obisnuinta sa se lanseze oferte fictive pe cei mai interesanti jucatori de la adversarul direct.

raikkonen79
raikkonen79  •  02 Octombrie 2018, 14:01
Postat de pavel_dumitrescu pe 02 Octombrie 2018, 13:20

In ciuda laudelor subiective ale presei, realitatea este ca Viitorul Ovidiu n-a produs nici macar un singur fotbalist de valoare incontestabila.

A produs jucatori peste media campionatului. Hagi nu ii ia din maternitate. Intr-o buna masura, sunt deja formati....cu carentele specifice modului de lucru de la juniori din Romania.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează