FOTBAL  »  Superliga  »  ÎNCHISOARE

Gigi Becali a revenit și a dezvăluit SMS-urile din cauza cărora riscă să ajungă din nou după gratii: "Asta e amenințare? Jucam table cu ea în pușcărie și ne plimbam cu șareta" :D

Articol de GSP - Publicat marti, 22 august 2017 16:52

Gigi Becali ar putea reveni în închisoare după ce Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor a cerut luni revocarea eliberării condiţionate, patronul FCSB fiind acuzat că ar fi trimis mesaje amenințatoare către directorul Penitenciarului Jilava, din cauză că aceasta a refuzat să-i acorde o învoire lui Victor Becali. (Vezi detalii)

Inițial, Gigi Becali a reacționat simplu și a spus că nu are emoții că s-ar putea întoarce în închisoare. Ulterior, într-o intervenție la B1TV, patronul de la FCSB a dat mai multe detalii, a spus că o cunoaște pe directoarea de la  Penitenciarul Jilava și că cei doi au jucat table împreună.

"Pe directoare o cunoșteam. Am jucat table cu ea în pușcărie și o cunoșteam. A vrut să mă țină la Jilava, să nu mă mute la Poarta Albă, că ne plimbam noi cu șareta.

I-am trimis un mesaj și am întrebat-o de ce distruge oameni, că în loc să îi dea învoire acasă lui Victor Becali, îi dă pachet și vizită. I-am scris «Nu vă gândiți că va veni judecata lui Dumnezeu și o să plătiți atunci nota de plată?». Asta e amenințare? Sunt atât de idiot să o ameninț prin mesaje și să las scris? Cereți mesajele", a spus Becali la B1TV, potrivit ziare.com.

Pe site-ul Administrației Naționale a Penitenciarelor, directorul Penitenciarului Jilava este Cristian Velicea, iar ca director adjunct figurează Cristina Toroc.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
ion_eu
ion_eu  •  26 August 2017, 23:39

Ce tot stergeti lucruri evidente, mai bine ati trimite autoritatile sa verifice, vi s-a dat mura in gura...Cristina Teoroc nu este deloc usa de Biserica. Uite un raport al unui ONG, doamna Teoroc a amenintat un detinut de fata cu membri unei asociatii:www.adoppl.com/wp-content/uploads/2015/09/vizita-jilava-raport-final.docx In afara de acest fapt, doamna Teoroc utilizeaza constant amenintarile in relatia cu detinutii si subalternii, amenintari pe care l epune in practica, lucru ce poate fii verificat prin plangerile repetate impotriva ei inregistrate la parchet, ANP, Ministerul Justitiei, atat din partea detinutilor cat si din partea mai multor colegi, ofiteri, care s-au saturat sa ii inghita injuraturile si jignirile si ordinile ilegale (favorizarea detinutilor, sa ii duca pisica la veterinar in timpul programului). Sunt mai multe pagini care au prezentat aceste lucruri, cat si favorizarea unor detinuti VIP la Jilava cu favoruri care depasesc cadrul legal, cu dovezi.Sau credeti ca doar Gigi juca table cu sefa?

ion_eu
ion_eu  •  25 August 2017, 03:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ion_eu
ion_eu  •  25 August 2017, 03:04

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează