FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali a rezolvat și criza imigranților: "Găzduiesc o mie de refugiați! Îi duc în Berceni"

Articol de - Publicat luni, 14 septembrie 2015 00:00

Becali a anunţat ieri că e dispus că facă un efort financiar şi să ajute autorităţile din România în problema imigranților.

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, spune că e dispus să sară în sprijinul autorităţilor de la Bucureşti. După ce-a participat la slujba de ieri dimineaţă, Becali a vorbit pentru România TV despre problema refugiaţilor din Asia şi a anunţat că își dorește să se implice.

"Dacă Guvernul se înhamă în această problemă, eu vreau să ajut ţara mea, pentru că am posibilitatea să întreţin 1.000 de imigranţi. Am vorbit deja cu un ministru din Guvern, nu vreau să-i spun numele, şi i-am spus aşa: «După ce vă hotărîţi cîte persoane luaţi, eu pot să găzduiesc o mie de oameni, masă şi casă, unde să poată să stea şi să doarmă. Îi duc pe toţi în Berceni", a anunţat patronul campioanei.

Conform schemei prezentate de Comisia Europeană, României ar urma să-i fie repartizaţi peste 6.300 de solicitanţi de azil.

Autorităţile de la Bucureşti au declarat că țara noastră poate găzdui doar 1.800 de persoane, neavînd locuri pentru restul refugiaţilor.

"O să mai iau legătura cu autorităţile, pentru că ei trebuie să-i supravegheze, că nu o să stau să-i și păzesc eu. Eu găzduiesc o mie de persoane în Berceni, pentru că m-am gîndit că e mai bine să fie toţi la un loc. E mai simplu pentru autorităţi să stea o mie de persoane la un loc și să fie supravegheate", a mai spus Becali.

A concediat un angajat că era musulman

Poziția patronului Stelei e cel puțin ciudată. În 2008, patronul Stelei răbufnea împotriva principalului colaborator al lui Dorinel Munteanu, Yuksel Yesilova, considerînd că turcul aduce ghinion echipei din cauza religiei sale.

"Ăsta e musulman şi cred că ghinionul din ultima vreme a fost şi din cauza lui. Nu vreau să-l mai văd aici! Nu se poate să ţinem un musulman la o echipă care are crucea pe autocar şi pe tricouri. Nu ştiu de ce am fost de acord să-l las pe Dorinel să-l aducă", spunea Becali atunci.

"M-am simţit foarte rău atunci pentru că Becali a vorbit urît de religia mea. Sînt foarte fericit că e în puşcărie. Dumnezeu i-a dat după faptă şi răsplată, i-a dat ce e corect" a fost replica turcului după ce Becali a fost închis în 2013.

 

Gigi nu e n stare sa întrețină juniorii Stelei, dar se bate cu cărămida n piept ca ar putea avea grija de 1.000 de refugiați. :)))))

Posted by Gusti Roman: fotbal + on 13 Septembrie 2015

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  15 Septembrie 2015, 18:26

vinde pleaca *** giggi !`

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1621025864829797
Bruno Roman  •  15 Septembrie 2015, 14:08

https://www.facebook.com/ebrunoroman/posts/1620940714838312 Sa ii cazati aproape de biserica ...

387885818084898
Stefan Voicu  •  15 Septembrie 2015, 11:49

ma i oameni buni gigi indiferent de ce a greseli a facut el e sigurul care a ajutat amaratii legat de fotbal e pe undeva logic sa nu investeasca in juniori si copii pt ca el cumpara ce e mai bun din ro dk ar investii milioane si poate nu iese nici macar unu de nivelul stelei ? anainte de a va vedea intereseöle ca aveti copii sau nepoti schimbati roluri le cu gigi si veti vedea ca nu investiti nici voi .cer scuze dk v am suparat dar asta e adevarul ,si inca cv si io am avut un nepot la steaua si a fost mai rau ca acum .

Vezi toate comentariile (22)
Comentează