FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a ieșit șifonat din accident: „Am făcut CT, am o fisură” + Motivul pentru care a mers la poliție la 3 dimineața

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat luni, 13 noiembrie 2023 16:04 / Actualizat luni, 13 noiembrie 2023 23:57

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB, a explicat de ce a mers la secția de poliție la 3 dimineața și a dezvăluit că a suferit o fisură ușoară la una dintre coaste în urma accidentului în care a fost implicat duminică.

Duminică, în jurul orei prânzului, Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier. Patronul FCSB a ajuns cu mașina în șanț, în încercarea de a evita contactul cu alt autoturism.

Inițial, într-o reacție la cald pentru GSP.ro, Becali spunea că „sunt foarte bine”. Ulterior s-a resimțit, iar un CT a relevat că a suferit o fisură ușoară la una dintre coaste. Totodată, latifundiarul a dezvăluit de ce a ales să meargă la sediul de poliție la ora 3 dimineața.

Din fața secției de poliție, Becali a râs de FCSB: „Vai, vai, vai, extraordinar! Îți dai seama ce dăruire?”
FCSB
Din fața secției de poliție, Becali a râs de FCSB: „Vai, vai, vai, extraordinar! Îți dai seama ce dăruire?”

Gigi Becali a ieșit șifonat din accident: „Am făcut CT, am o fisură la coastă”

„Aveam 24 de ore să mă prezint să fac testele. Eu eram acasă, mă odihneam. Am zis să merg înainte să plec la mănăstire, că urma să plec la ora 4, ca la 6 să fiu la Vâlcea, aveam sfințire. După meci am fost întâi la spital, am făcut un CT, apoi ne-am dus la miliție.

Am vorbit cu ei la telefon. Mi-au spus: «Domnule Becali, conform legii, în 24 de ore trebuie să veniți să faceți toate testele, constatările, proces verbal». Aveam nevoie și de dovadă, altfel nu puteam face mașina, plăteam eu zeci de mii de euro.

De ce am mers la spital? Mă durea puțin coasta, am făcut CT și era o mică fisură la cartilaj la coastă”, a afirmat Becali la „Liga DigiSport”.

Cine era la volan? Eu, mă, tată, am fost. Pe Luțu l-am chemat ca să plec eu, să aibă grijă de mașină până veneau ăia să o ridice.

- Gigi Becali, patron FCSB

VIDEO. Zeci de fani FCSB au protestat împotriva lui Gigi Becali

Mai multe știri de actualitate:

Vin turcii! Un club de tradiție din România, la un pas de a atrage investitori străini: „Există un acord de principiu”

Exasperat de situația lui Konoplyanka, patronul Ioan Varga a intervenit: „Gata, nu vreau să pierd banii aiurea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
beefree
beefree  •  14 Noiembrie 2023, 13:34

Vaaai, m-am speriat ca are iar probleme la gat. Se stie ca nea Gigi fariseul a avut gatul in gips la "facultate".

mario78a
mario78a  •  14 Noiembrie 2023, 07:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bunicu
bunicu  •  14 Noiembrie 2023, 07:31

Omul acesta face caterincă cu toată lumea inclusiv organele statului cum sa fisurat coasta când el a zis că nu are nimic,minte pe toată lumea acum a mai zis că vrea să doneze o sumă de bani poliției române ,dacă nu e vinovat de ce nu a donat bani înainte de accident asta seamănă un fel de valiza cu bani.Organele statului să-și facă datoria să scoată adevărul la iveală, el nu e de crezut cum minte.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează