FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL IN LIGA 1

Gigi Becali acuză! A fost blat CFR Cluj - Rapid 1-3 in 2005-2006?

cfr, rapid
cfr, rapid

Articol de GSP - Publicat joi, 05 februarie 2009 00:00

Gigi Becali ameninta ca va aduce martori care vor demonstra ca CFR Cluj a dat meciul Rapidului, in  sezonul 2005-2006, cind echipa din Giulesti se bătea la titlu cu Steaua. Rapid a cistigat cu 3-1 la Cluj cu 3 etape inainte de final, dar titlul a poposit in Ghencea (vezi clasamentul)

Gigi Becali a declarat ieri la televiziunea sportro: "Acu', ca m-am enervat, poate o sa aduc eu martori care sa recunoasca. Da, oameni care au jucat in meciul ala. Poate chiar Dorinel Munteanu. Vin cu probe! Meciuri vindute, nu premiate! O diferenta mare!". Intrebat ce parere are despre declaratia lui Gigi Becali, Adrian Porumboiu, despre care s-a scris ca l-a dat afara pe Dorinel de la FC Vaslui suspectindu-l ca a vindut un meci Stelei, a zis ironic: "Dorinel este cel mai potrivit martor in astfel de cazuri".

Iuliu Mureşan, presedintele CFR Cluj, neagă acuzaţiile: "Nu e adevarat. Dorinel n-a facut blaturi, cu atit mai putin noi. Cei care au facut niste lucruri evidente incearca sa se disculpe, dar tot noi vom fi campioni".

Patronul Stelei a continuat: "Dacă eu nu eram, Steaua nu mai lua atunci campionatul  Îl cistiga Rapid, pentru că Bosîceanu se înţelesese cu  George Copos. Dar jucătorii au zis că nea Gigi e băiat şi au jucat corect. D-aia e  fiert Gheorghe Bosînceanu pe Steaua acuma".

Adrian Mititelu, patronul U Craiova, a recunoscut la televiziunea mai sus amintita ca si el are o temere ca i s-ar "umbla" la fotbalisti cind joaca impotriva unor echipe, aratind cu degetul catre Răzvan Zamfir, directorul sportiv al CFR-ului. "Nu am insa nici o dovada, dar am auzit birfe pe tema asta", a adaugat Mititelu.

Anul trecut, după ce Dorinel Munteanu a venit în curtea Stelei, Becali a făcut trimitere la acel joc. "Cum să am ceva cu Dorinel referitor la meciul ăla? Păi, atunci s-a făcut ce s-a făcut peste capul lui. El n-a avut nici o putere şi nici o vină, au decis alţii atunci", a spus patronul Stelei.

CFR Cluj a refuzat atunci banii Stelei si l-a scos din echipa pe Martin Tudor

În mai 2006, Steaua şi Rapid luptau la baionetă pentru primul loc. Urmau să se joace CFR - Rapid şi Sportul - Steaua. Gigi Becali a dorit să stimuleze jucătorii clujeni prin intermediul lui Martin Tudor, portar în Gruia la acea vreme, însă Paszkany şi Mureşan au refuzat şi l-au scos din echipă pe fostul goalkeeper stelist. Rapid a cîştigat, iar managerul Stelei, MM Stoica, a spus după meci: "Aştept să fiu chemat la DNA să spun ce ştiu despre ce a fost la Cluj".

Tu ce crezi? Ce-ti amintesti despre acel meci?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (96)
 •  25 Mai 2010, 13:05

baieti sunt cfrist si am fost la acel meci...se juca la dej pt ca in gruia se facea gazonu..si zic cu gura mare ca a fost blat!! s-a vazut..asta e din pacate.

mihailstanciu
mihailstanciu  •  10 Octombrie 2009, 11:06

si cu Feyenoord tot "blat" a fost ! nu mai spun cu Hamburg, "blat" ordinar ! o groaza de "blaturi" am facut in sezonul 2005-2006. pe cfr nici nu puteam sa-i batem altfel ! aveau jucatori de super clasa : mijin, tirlea, mitu, cotolan, etc... pe cand rapidul juca in atac cu anonimi PANCU, V. MOLDOVAN si DANIEL NICULAE ! :D

 •  12 Mai 2009, 22:03

Cine e Blecari asta? E vreun sportiv nou? Ca n-am auzit de el, dar vad ca-l promovati tare in Gazeta. Sau v-ati schimbat profilul la Gazeta?! Prezentati actualitati din puscarii?

Vezi toate comentariile (96)
Comentează