FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT STEAUA - CFR CLUJ

Gigi Becali acuză CFR-ul: "Am dovezi că au VÎNDUT meciuri cînd era Şunda antrenor" » Şunda: "De-ale lui Gigi" :D

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 17 aprilie 2012 21:07

Gigi Becali a acuzat CFR-ul în cadrul emisiunii Contraatac de corupţie. Patronul Stelei a dezvăluit că a intrat în posesie unor dovezi că ardelenii ar fi vîndut meciuri în perioada în care Aurel Şunda era antrenorul echipei.

"Eu am şi probe. Au făcut lucruri mult mai grave şi acum condamnă premierea? 100% vă spun că aceşti oameni au vîndut meciuri cînd era Aurel Şunda antrenor la echipă. După ce ai făcut corupţie atîta timp, vii să pui la zid premierile.

O să propun ca în ultimele 3 etape să fie făcute la vedere premierile. Şi ca să terminăm bîlciul ăsta, nu mai premiem pe nimeni. Să vedem ce o să mai zică acum", a spus Gigi Becali la Contraatac, la GSP TV.

Contactat de GSP.RO, fostul antrenor al clujenilor a negat implicarea în astfel de meciuri: "Habar n-am dacă s-au vîndut meciuri atunci. Ce pot să vă spun? Sînt vorbe de-ale lui Gigi".

Aurel Şunda a fost antrenorul CFR-ului între 2003 şi 2005, perioadă în care ardelenii au promovat în Liga 1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (157)
elsopotyi
elsopotyi  •  20 Aprilie 2012, 11:08

ACEST OM SI FRATI LUI A FACUT CEL MAI RAU FOTBALULUI CIVILIZAT DIN ROMANIA.GUNOIUL IASA LA SUPRAFATA,DUPA FURTUNA, CUM A IESIT DUPA 1990 ACEST PESONAJ SINISTRU.

ionut.07
ionut.07  •  18 Aprilie 2012, 13:54

Un gunoi, care foloseste pretextul religiei si al smereniei. Gibonule, tu faci de ras crestinismul. Esti doar un esec genetic, care are priza la public. Nu mai difuzati aceasta mizerie pe toate posturile...Nu vedeti c-a devenit idolul multor tineri? Pacat..Pacat de societatea romaneasca.

albusibiu
albusibiu  •  18 Aprilie 2012, 10:41

Asteptam cu nerabdare dovezile. Nu de alta, dar daca le tine deoparte prea mult, poate se strica si nu-i frumos, bre, nea Jiji, sa nu faci tu campanie electorala, acum ca ai si cazier inceput. Infractorii si parasutele pe primele pagini, asa ii sta bine oricarui tabloid. :)

Vezi toate comentariile (157)
Comentează