FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, acuze grave: „Comisiile FRF sunt împotriva mea. Pierd 800.000 € din cauza lor” + Răspunsul lui Andrei Vochin, în direct la TV!

Articol de GSP - Publicat luni, 02 septembrie 2019 14:58

Gigi Becali (61 de ani) consideră că este dezavantajat de către comisiile Federației Române de Fotbal, iar Andrei Vochin, consilier al președintelui Răzvan Burleanu, i-a oferit un răspuns în direct la TV.

Comisiile sunt influențate împotriva mea, chiar și în legătură cu arbitrajele. Eu cred că e posibil să fie din partea secretarului general, nu știu. E un om acolo care influențează spre rău.   

Sunt hotărâri aberante unele. N-am voie să pun pe spatele tricoului nu știu ce firmă, pentru că are Craiova la fel și influențează integritatea. Pierd 800.000 € din cauza lor. 

Uite, Iftime (n.r. finanțatorul celor de la FC Botoșani) n-are problema asta, pentru că sunt prieteni”, a spus Becali la ProX.

Andrei Vochin, prezent în studioul TV, a oferit un răspuns scurt în care a infirmat acuzele lui Becali: „Eu n-am cunoscut o așa persoană(n.r. referitor la omul din interiorul FRF la care face referire Becali). 

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Gigi Becali, presat să-l lase pe Planic să plece: „Îl dau pe un milion” + Sârbul s-a tratat la vraciul Marijana

EXCLUSIV Gigi Becali îl vrea pe Cristi Manea, dar are o dilemă: „Apollon a pus o condiție care a fost încălcată”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
1621544878110915
Ionel Alecu  •  02 Septembrie 2019, 18:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

breitner
breitner  •  02 Septembrie 2019, 17:15

Domnul Cioban care umbla cu valize cu bani si cu mituiri de oficialitati se plange (fapte dovedite si pedepsite (prea putin, dar, na, el e scriitor (poate de vagoane)) de altii ca nu sunt corecti? Ce spune de omenosul hagi?

1391972634181505
Adrian Popescu  •  02 Septembrie 2019, 16:47

Urât GSP! Domnul Vochin are caracter, are valoare și a pus umărul de la început la această construcție GSP. Viața l-a purtat în alte locuri dar să dai poze cu el cu mâna în șold cu titluri despre certuri cu Becali este urât, Cu atât mai josnic cu cât atitudinea față de o țață urbană ca Tadici este mult mai amicală decât față de un coleg special ca Andrei...dar așa este când unii erau copii de mingi când Andrei era titular...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează