FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Gigi Becali intervine în cazul Ianis Stoica: „Le dau și lor 10%” » Anamaria Prodan a intervenit și ea: „Încă are contract cu mine”

Ianis Stoica, sursa: Imago Images
Ianis Stoica, sursa: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 19 ianuarie 2024 22:17 / Actualizat sambata, 20 ianuarie 2024 00:31

Ianis Stoica (21 de ani), jucător împrumutat de FCSB la Universitatea Cluj, vrea să plece de la echipă, iar pe numele lui ar exista o ofertă de la Hapoel Beer Sheva.

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, și Anamaria Prodan, impresarul jucătorului, au intervenit și au comentat situația vârfului de la U Cluj.

Informații de ultimă oră despre transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico » Pasul făcut de spanioli
MERCATO
Informații de ultimă oră despre transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico » Pasul făcut de spanioli

Gigi Becali intervine în cazul Ianis Stoica: „Le dau și lor 10 la sută”

Jucătorul este sub contract cu FCSB, iar Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a precizat faptul că „șepcile roșii” pot păstra 10% din drepturile jucătorului în cazul în care acesta va pleca la o altă echipă: „Nu știu ce a făcut el pe la antrenamentele lui U Cluj. Că s-a dus, că nu s-a dus, e treaba lor. Eu le-am zis clar că dacă am o ofertă pentru Ianis, atunci le dau și lor 10 la sută. Vreau să fie mulțumită toată lumea”, a precizat Gigi Becali, pentru ProSport.

Clubul din Israel își dorește ca jucătorul să vină sub formă de împrumut până la vară și să aibă opțiune de cumpărare, dar cel care trebuie să ia decizia finală este Gigi Becali.

Pe lângă asta, inclusiv cei de la U Cluj trebuie să-și dea acordul să plece în această perioadă de mercato. Atacantul are 5 goluri și 2 assist-uri pentru clujeni în 20 de etape, iar situația tensionată l-a nemulțumit pe Ioan Ovidiu Sabău.

Anamaria Prodan anunță: „Încă are contract cu mine”

În cazul în care Ianis Stoica se va transfera în Israel, la Hapoel Beer Sheva, Ianis Stoica ar putea avea probleme cu Anamaria Prodan, cea care susține faptul că jucătorul se află încă sub contract cu firma acesteia de impresariat: „Ianis Stoica încă are contract cu mine. Cred că s-a pierdut cumva pe undeva. Nu m-a ascultat decât atunci când l-am adus la FCSB și atunci a avut și performanță. După care și-a luat deciziile singur cu familia. Îmi doresc să se trezească, pentru că este un talent pur”, a spus femeia de afaceri, pentru sursa citată.

Hapoel Beer Sheva este pe locul 4 în Israel, cu 24 de puncte după 15 partide, la 14 puncte de Maccabi Tel Aviv, ocupanta primului loc.

3 date despre Ianis Stoica

  • A debutat la FCSB la o vârstă incredibilă: 14 ani și 10 luni. Se întâmpla în octombrie 2017, la meciul de Cupa României, Sănătatea Cluj - FCSB 1-6, când a reușit să și marcheze
  • A debutat în Liga 1 foarte, foarte devreme. La doar 16 ani, mai exact în februarie 2019, în meciul Voluntari - Dunărea Călărași 0-0, când îmbrăca tricoul grupării din Călărași
  • A înscris primul gol în Liga 1 la doar 18 ani și jumătate, în meciul UTA - FCSB 1-1

Viața din România a lui Roger: „Ce-mi place aici? Sarmalele! Dacă sunt în vacanță, pot mânca în jur de zece”

Citește și alte știri:

Primul jucător străin la care renunță Zeljko Kopic după transferurile din ultimele zile » Decizia care spune totul

Ce a făcut Dan Șucu după primul gol încasat de Rapid în 2024

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  20 Ianuarie 2024, 14:11

Atenție " U " ! Schimb cu Compagno ! Oricum ieșiți bine chiar dacă mai dați ceva ,dar nu mult ca doar renunțați la un jucător ( al lor știm dar trebuia sa stea pina în vara și Becali da 10 % din transfer ) ! Deci !?

Mu13_Mop_Prodanca
Mu13_Mop_Prodanca  •  20 Ianuarie 2024, 12:46

Penala asta nu zicea ca ii ajuta pe jucatori sa creasca in cariera?

Mu13_Mop_Prodanca
Mu13_Mop_Prodanca  •  20 Ianuarie 2024, 12:44

Dar doamna *** nu se lauda ca ea are grija de jucatori si datorita ei cresc ca valoare in cariera, exemplu Man. Sa nu mai zic ca daca nu era Reghe la FCSB nu stie nimeni de caricatura asta ca e impresar. Asa i-a fortat pe majoritatea sa semneze cu ea ca impresar. Probabil bonus le-a dat cateva poze cu ce stie ea mai bine sa faca...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează