FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali susține că are o ofertă pentru Florin Tănase: „Le-am transmis că vreau 5 milioane de euro”

Florin Tănase a fost principalul om de gol al roș-alaștrilor în stagiunea precedentă / Sursă foto: GSP
Florin Tănase a fost principalul om de gol al roș-alaștrilor în stagiunea precedentă / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 iulie 2021 15:28 / Actualizat vineri, 09 iulie 2021 15:50

Gigi Becali (63 de ani), patronul celor de la FCSB, anunță că Anderlecht continuă să fie interesată de Florin Tănase (26 de ani). Latifundiarul le-ar fi transmis belgienilor prețul final pentru golgeterul ediției precedente.

Da, Tănase este dorit de Anderlecht. Le-am trimis că vreau 5 milioane de euro. Asta le-am transmis”, a declarat Gigi Becali, potrivit Antena Sport.

Pe lângă Anderlecht, jucătorul pe care Gigi Becali cere 5 milioane de euro e pe lista unui club din zona Golfului, însă, pentru moment, discuțiile nu avansează.

În cazul în care s-ar transfera la Anderlecht, Florin Tănase va evolua tot în preliminariile UEFA Conference League. Formația antrenată de Vincent Kompany a încheiat pe locul 4 ultimul sezon din Belgia.

„Florin Tănase nu e disperat să plece de la FCSB!”

Giovanni Becali, impresarul jucătorului, care a marcat de 24 de ori în sezonul trecut, spune că acesta nu este dornic să plece cu orice preț și ar putea continua la FCSB pe un salariu mai mare decât cel pe care îl are acum, 17.000 de euro pe lună

„Florin Tănase e unul din căpitanii echipei și vorbește direct cu Gigi. Tănase are acest privilegiu de a vorbi direct cu patronul. Dacă pentru Tănase nu va fi o ofertă ca lumea, cred ca ar fi civilizat şi logic să rămână, să îşi prelungească înțelegerea și să ia probabil cel mai tare contract din România. Nu e disperat, că ne spune nouă. 

Dacă e oferta bună pentru club, o acceptăm fără probleme. Dar nu e musai să plece pentru că are un contract bun la Steaua”, a spus Giovanni Becali pentru as.ro.

VIDEO FCSB și-a prezentat noul echipament! Cum vor arăta Coman, Tănase&co. în noul sezon

Citește și alte știri despre FCSB: 

VIDEO FCSB și-a prezentat noul echipament! Cum vor arăta Coman, Tănase&co. în noul sezon

Gigi Becali vrea în Ghencea! Patronul de la FCSB a decretat: „Se vor ruga de mine să joc acolo”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
gazistu
gazistu  •  09 Iulie 2021, 21:56

si Giroud , castigator Campions League cu Chelsea, e vandut cu 2 mil euro la ACM!!

killerq
killerq  •  09 Iulie 2021, 19:25
Postat de fairplayromania pe 09 Iulie 2021, 18:20

Astea sunt doar minciuni ale lui Becali. Tot ce dă in exterior este cu imprumut. Occidentul nu se inghesuie pe jucatorii de la Campioană , dar vor sa transfere de la locul 5...bătaie mare ca la tîrg pe halviţă. In plus sunt antitalente fotbalistice....

Pe cine sa transfere de la cfr? Doar gloabe batrane in lotul ala si asta se stie. Asa au castigat si campionatul. Pe experienta. Fcsbu a mizat pe tineri pe care sa ii creasca. Mai bine te uiti la golf. Poate pe ala il intelegi mai bine.

bogdan1
bogdan1  •  09 Iulie 2021, 18:57
Postat de fairplayromania pe 09 Iulie 2021, 18:22

Becali e disperat, vrea sa scape de echipă.... Avazut si el ce inseamnă Steaua...sa ai stadion, să ai suporteri.... fcsb este zero barat. Ultima suflare inainte de desfintare.

Aveti aceeasi placa de ani de zile.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează