FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Andrei Vlad: „E greu să se mai întoarcă acum”

Andrei Vlad
Foto: Imago
Andrei Vlad Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2022 12:33 / Actualizat luni, 07 martie 2022 13:12

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a vorbit despre situația lui Andrei Vlad, lăsat în afara lotului la meciul cu FC Voluntari.

Scos din lot de Becali după gafa monumentală de la meciul cu FC Argeș, Andrei Vlad nu se va întoarce prea curând în poarta roș-albaștrilor. Înlocuitorul său, Ștefan Târnovanu a impresionat în meciul cu ilfovenii și va rămâne titular între „buturile” celor de la FCSB.

Gigi Becali pune presiune pe Edi Iordănescu: „Dacă nu-l convoacă pe Tavi Popescu, va claca la fel ca alții care au făcut împotriva mea. E ca Neymar și va fi peste Hagi, Dobrin și Balaci”
FCSB
Gigi Becali pune presiune pe Edi Iordănescu: „Dacă nu-l convoacă pe Tavi Popescu, va claca la fel ca alții care au făcut împotriva mea. E ca Neymar și va fi peste Hagi, Dobrin și Balaci”

E greu să se mai întoarcă acum. Cum a stat Târnovanu, acum stă el. Mi-e frică, face niște gafe, mai ales acum pe final e greu. Dacă face niște gafe să te distrugă... Plus că la Târnovanu văd un joc de picior mai bun. Vlad are o ezitare, vrea să paseze, nu mai pasează. 

Vrea să dea mingea cu mâna, se face că aruncă cu mâna, dar o aruncă în mâna cealaltă. La Târnovanu vine mingea la el, pac, o dă imediat în stânga sau dreapta, nu mai stă să o ia încă o dată. Târnovanu are un joc de picior mult mai bun. Plus de asta, e mai înfricoșători pentru adversari, e mai impunător, mai înalt”, a declarat Gigi Becali la ProX.

Andrei Vlad, falimentul lui Gigi Becali » FCSB a pierdut 13 milioane de euro pe mâna lui

De când Vlad a apărut în curtea roș-albaștrilor și a și început să fie folosit, prestațiile lui s-au dovedit a fi adevărate bombe cu ceas pentru o formație care până atunci fusese obișnuită mai mereu cu prezența în grupele cupelor europene și cu câștigarea unui trofeu pe plan intern.

Cel dintâi moment în care Vlad și-a dinamitat propria echipă a fost în vara lui 2018. Se juca pe Arena Națională returul din play-off-ul Europa League, FCSB - Rapid Viena. În tur, austriecii se impuseseră cu 3-1, dar la București, trupa antrenată atunci de Dică a făcut un meci bun și a avut 2-0 pe tabelă. Moment în care a intrat în scenă Vlad. 

Și care a greșit grav: n-a realizat că o mingea trimisă de un adversar se ducea mult în afara cadrului porții și s-a întins pentru a o para. Balonul a fost readus în joc exclusiv datorită lui, după care a ieșit gol. S-a terminat 2-1, FCSB a ratat calificarea și, implicit, cel puțin 8 milioane de euro: din bonusuri, din încasările pe bilete, din cota de market pool.

Anul trecut Vlad a trimis titlul către CFR Cluj

În ultimii ani, FCSB a fost cel mai aproape de câștigarea campionatului în sezonul precedent. A avut meci pe teren propriu cu CFR și a condus până în minutele de prelungiri, scor 1-0. Moment în care Andrei a comis-o din nou. N-a reușit să prindă o minge ușoară, trimisă cu capul de Burcă.

În 2021 a scos FCSB din Europa

În startul actualei stagiuni, FCSB pornea ca mare favorită pentru a prinde grupele Conference League. Urma să aibă statut de cap de serie în fiecare dintre cele 4 tururi preliminare. În prima „dublă" a dat peste un no name: Șahtior Karagandî. 

La retur, Andrei a greșit grav, s-a ajuns la penalty-uri, unde FCSB a fost eliminată. Doar pentru accesul în turul următor, UEFA ar fi acordat 200.000 de euro, însă o prezență în grupe i-ar fi adus clubului cel puțin 4-5 milioane de euro.

VIDEO Marin Barbu, nemilos la adresa lui Andrei Vlad: „Gigi Becali a procedat foarte bine, trebuie să sufere puțin!”

Citește alte știri din Liga 1:

Becali a ales pe cine vrea în play-off dintre FC Botoșani și FC Argeș: „Asta mi-ar conveni mie”
PLAY-OFF
Becali a ales pe cine vrea în play-off dintre FC Botoșani și FC Argeș: „Asta mi-ar conveni mie”
Singurul om care l-a înfruntat pe Becali la FCSB: „A ținut în frâu ieșirile lui, jucătorii se simțeau protejați”
FCSB
Singurul om care l-a înfruntat pe Becali la FCSB: „A ținut în frâu ieșirile lui, jucătorii se simțeau protejați”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
catalynn
catalynn  •  07 Martie 2022, 14:55

Mulțumim Vlad și succes Târnovan! Speram sa ne aduci măcar tot atâtea momente frumoase ca Andrei! :-)))

171875491077582
Costel Chelaru  •  07 Martie 2022, 14:46

Ducan a aparat cu Topola ...

allstefans
allstefans  •  07 Martie 2022, 14:34
Postat de submarina pe 07 Martie 2022, 14:17

Cine-mi spune, Ștefan Târnovanu a apărat poarta lui FCSB împotriva lui TSC Backa Topola, când FCSB a trecut de sârbi după penalty-uri, după meciul încheiat la egalitate 8-8?

Nu frate , ala era cel mai varza din istorie, e portar la mioveni acum, Razvan Ducan, de cascadorii rasului, orice minge gol

Vezi toate comentariile (11)
Comentează