FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali anunț incredibil: „La toamnă pleacă Man, Tănase și Coman” » Ce spune despre transferuri

Articol de GSP - Publicat luni, 08 iunie 2020 20:12

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre planurile pe care le are pentru echipa roș-albastră și dezvăluie că este gata să renunțe la mijlocașii ofensivi Florinel Coman, Dennis Man și Florin Tănase după acest sezon.

  • Dennis Man (21 de ani) are o cotă de 5 milioane de euro pe transfermarkt. Are 7 goluri și 4 asisst-uri în 24 de meciuri jucate pentru FCSB;
  • Florinel Coman (22 de ani) poate juca oriunde în spatele vârfului. Este cotat la 5,4 milioane de euro. În acest sezon, are 14 goluri și 10 pase de gol, în 35 de meciuri.
  • Florin Tănase (25 de ani) joacă în spatele vârfului, dar poate evolua și ca atacant și ca extremă. E cotat la 2,2 milioane de euro. În acest sezon are 10 goluri și 6 pase de gol în 36 de meciuri

„Cu Man și Coman sunt tatonări, Doar discuții și întrebări. Ei întreabă și eu răspund așa cum întreabă. Ei întreabă, eu cer 20 de milioane. Ei întreabă, eu cer 20 de milioane.

Eu cred că în toamnă, după primele meciuri din cupele europene, vor pleca trei jucători. Vor pleca Man, Tănase și Coman. Dacă ne calificăm în cupele europene, ei pleacă! În septembrie s-ar putea să plece. 

Eu deja am în cap ce să fac dacă îi vând. Promovez tineri, dar nu pot să joc titulari cu ei. Ne trebuie atacanți ca lumea.Eu nu mai dau bani mulți pe transferuri. Nu mai riscă nimeni să dea bani mulți pe transferuri. Dar dacă îl vând pe Florinel Coman, voi aduce 3-4 jucători foarte buni, tineri. ”, a declarat Gigi Becali la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

„Despre Ghiță am vorbit cu Hagi acum trei luni și mi-a zis că vorbim mai încolo. Îmi place și de Boboc, că urcă bine în atac. Dar avem jucători pe dreapta și pe stânga”
Gigi Becali

În caziul lui Dennis Man, cele mai avansate discuții pentru transfer sunt cu Sheffield United, echipă nou-promovată în Premier League, ce ocupă locul 7 în clasamentul djn Anglia și se luptă pentru a prinde un loc în cupele europene.  Florinel Coman ar putea ajunge la  Orlando City, echipa care l-a dorit cel mai mult pe atacant. Becali vrea 10 milioane de euro și 20 la sută dintr-un transfer viitor ca să-l cedeze pe atacantul în vârstă de 22 de ani, doar că înainte de a începe pandemia, oficialii din MLS erau dispuși să pună pe masă doar 7 milioane de euro! 

FOTO. Imagini inedite cu Gigi Becali

Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
+40 FOTO

VIDEO. Dani Coman a spus de ce le-a refuzat pe Dinamo și FCSB: „Mi-ar fi făcut plăcere să lucrez cu MM Stoica”

Citește și alte știri despre FCSB:

Primul atac la Harlem Gnohere după plecarea de la FCSB : „Venea din vacanță gras sau accidentat

Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător de la FCSB » L-a comparat cu starul lui Bayern Munchen: „Atacă foarte bine poarta!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  09 Iunie 2020, 16:04

Mai terminati si voi odata cu Premier League si cu Orlando pentru ca nu-i cumpara nimeni pe banii visati de ciobanul fardat !! El tot incearca sa le faca publicitate, dar nici strainii aia nu sunt niste *** sa dea atatia bani pe niste jucatori care nu au confirmat nicaieri, nici in cupele europene si nici la nationala !! In pus, se stie faptul ca jucatorii vanduti anterior de Becali au fost efectiv niste tepe, asa ca aia sufla acum si in iaurt !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

remarque
remarque  •  09 Iunie 2020, 08:46

Ca sa ia bani buni pe Coman sau pe Man(Tanase nu intra la categoria I de marfa), ar trebui ca cei doi sa joace foarte bine toata vara. Adica sa castige FCSB cu CFR si apoi sa ia titlul. Iar in vara sa intre in grupele EL si musai cei doi sa-si aduca aport consistent pe ambele fronturi. Si atunci s-ar putea sa vedem sume de 8-9 milioane. In total, pe toti trei, sa ne intelegem. Hagi asteapta si el cu ceva marfa proaspata, sa se elibereze vitrina lui Gigi. Baiul este ca amandoi lucreaza cu cirese, care sunt fructe de sezon, usor perisabile. Azi e 50 de lei kilul nu cumpara nimeni, maine ajunge 10 lei cumpara cine e amator de asa ceva, peste doua saptamani nu mai e sezon.

111855873007282
Un Timisorean  •  09 Iunie 2020, 08:33

Vise, vise, vise. E disperat sa vinda si-i va da pe 10 milioane de ............lei.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează