FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali, anunț-surpriză despre Florinel Coman: „Nu știu asta”

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iunie 2020 09:36

Gigi Becali, patronul FCSB, vorbit despre extrema Florinel Coman și despre cum efectele negative ale pandemiei de coronavirus în fotbal.

  • Florinel Coman (22 de ani) poate juca oriunde în spatele vârfului. Este cotat la 5,4 milioane de euro. În acest sezon, are 14 goluri și 10 pase de gol, în 35 de meciuri.

Finanțatorul roș-albaștrilor a avut o declarație neașteptată. După ce a spus în repetate rânduri ca vrea o sumă impresionantă pe el, patronul FCSB recunoaște acum că s-ar putea ca transferul să se facă o sumă mai mică decât cea dorită de el.

„Eu am mai spus, sponsorii au fost afectați, publicitatea a fost afectată... În plus, au scăzut cotele jucătorilor. Nu știu dacă Florinel Coman se poate vinde cu 20 de milioane de euro acum”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Florin Coman e dorit în MLS

În cazul lui Florinel Coman, șansele să prindă un transfer în vară sunt destul de mari. Inițial s-a spus că e exclus ca jucătorul de 22 de ani să mai ajungă în MLS, dar agentul fotbalistului și colaboratorii acestuia au păstrat legătura cu oficialii celor de la Orlando City, echipa care l-a dorit cel mai mult pe atacant.Becali vrea 10 milioane de euro și 20 la sută dintr-un transfer viitor ca să-l cedeze pe atacantul în vârstă de 22 de ani, doar că înainte de a începe pandemia, oficialii din MLS erau dispuși să pună pe masă doar 7 milioane de euro! 

VIDEO Ilie Poenaru, după victoria cu FCSB: „Vintilă le-a cerut cu totul alte lucruri şi ei fac altceva"

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Harlem Gnohere părăsește FCSB cu un mare regret: „Nu am mai putut accepta!”

Gigi Becali, despre șansele la titlu: „Acolo e momentul adevărului” + soluția din atac după plecarea lui Gnohere

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
albalbastru72
albalbastru72  •  07 Iunie 2020, 14:13

20 de milioane de paduchi.

983732924972315
Soos Vilmos  •  07 Iunie 2020, 11:30

Probabil ca ciobanul il confunda pe baiat cu Kingsley Coman de la Bayern.

3101575123247794
Alice Popa  •  07 Iunie 2020, 10:39

Becali glumeste. El stie sigur ca nu-l poate vinde pe Coman nici cu 2 milioane.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează