FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un nou transfer pe axa Farul - FCSB? Anunțul lui Gigi Becali: „Bă Gică, pot?”

David Kiki (stânga), foto: Imago Images
David Kiki (stânga), foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 08 februarie 2024 12:10 / Actualizat joi, 08 februarie 2024 13:50

Patronul lui FCSB, Gigi Becali (65 de ani), a anunțat că nu va negocia cu Farul Constanța transferul lui David Kiki (30 de ani) fără acordul lui Gheorghe Hagi.

David Kiki (30 de ani) a intrat în ultimele 6 luni de contract cu constănțenii și poate semna cu orice echipă din postura de jucător liber de contract. Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, a explicat cum l-ar putea transfera pe fundașul din Benin.

Adrian Mititelu dă lovitura! Negocieri pe bani mulți pentru „perla” lui FCU Craiova
FCU CRAIOVA
Adrian Mititelu dă lovitura! Negocieri pe bani mulți pentru „perla” lui FCU Craiova

Gigi Becali: „Nu-i fac niciodată în viața mea lui Hagi așa ceva”

Patronul roș-albaștrilor a precizat faptul că nu va negocia cu jucătorul fără acordul lui Gheorghe Hagi, deși ar putea face acest lucru, ținând cont că fundașul e în ultimele șase luni de contract cu campioana României. 

La FCSB, Kiki ar concura pe post cu Risto Radunovic (31 de ani) și Ionuț Panțîru (27 de ani).

„Dacă-l vreau pe Kiki, vorbesc cu Hagi. Intră în ultimele şase luni. Nu-l vreau aşa niciodată de la Hagi, nu-i fac niciodată în viaţa mea lui Hagi aşa ceva. Jucătorul îmi place, doar că niciodată nu fac aşa ceva.

Bă Gică, pot? Îl întreb. Şi la Louis Munteanu, dacă zice da, atunci da, dar altfel nu fac. După Gică fac după înţelegere, nu după regulament”, a declarat Gigi Becali, la Orange Sport.

Kiki n-a jucat în FCSB - Farul 1-1

David Kiki a fost rezervă neutilizată în meciul dintre FCSB și Farul, terminat la egalitate, scor 1-1

1,1 milioane de euroeste cota lui Kiki, conform Transfermarkt.

În vara lui 2022, clubul lui Gică Hagi a anunțat o mutare interesantă. L-a adus de la ȚSKA Sofia pe fundașul stânga David Kiki, un internațional din Benin. Fundașul a fost om de bază în sezonul trecut și a contribuit la câștigarea campionatului de constănțeni.

Fundașul din Benin are 16 apariții în acest sezon pentru trupa lui Hagi, care se află pe locul 5 în Superliga, cu 37 de puncte după 24 de etape, la egalitate cu Universitatea Craiova, ocupanta locului 3.

Match Quiz CFR Cluj - Rapid
Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO. Csaba Asztalos: „CNCD s-a autosesizat după declarațiile lui Dorinel Munteanu”

Citește și alte știri:

Cine sunt singurii patroni din România despre care Becali spune că îl pot învinge » Dan Șucu, exclus din start: „Alea nu sunt sume așa mari”

E oficial! A plecat de la FCSB și a fost prezentat de noua echipă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
istet10
istet10  •  08 Februarie 2024, 18:31

Mult sub Radunovici, Cretu.

21lva
21lva  •  08 Februarie 2024, 16:21

Păi băi Ene, dacă nen-tu gigi vrea să-l ia pe ăla liber de contract, se poate vorbi de un transfer? Dacă, să zicem, ipotetic, îți dai demisia de la șaormerie și te angajezi la gsp, înseamnă că te-ai transferat?

tallpaiadului
tallpaiadului  •  08 Februarie 2024, 16:01
Postat de VanBasten2000 pe 08 Februarie 2024, 13:30

"Bă Gică, pot? Îl întreb. Şi la Louis Munteanu, dacă zice da, atunci da, dar altfel nu fac. După Gică fac după înţelegere, nu după regulament”. Inalte principii morale machedonesti.

Macar daca ar respecta Gigi principiile machedonesti, dar nu le respecta nici pe alea. Daca ar fi respectat principiile machedonesti nu l-ar mai fi dat aiurea in judecata pe Hagi la TAS, cand Viitorul castigase campionatul.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează