FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali s-a pus pe treabă după calificarea cu Saburtalo: „Cum m-am trezit am dat 3-4 telefoane pentru jucători” + Răspunsul celor de la UTA la oferta pentru Miculescu

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2022 10:58 / Actualizat vineri, 29 iulie 2022 11:30

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a declarat că vrea să mai aducă „3-4 jucători” în această fereastră de transferuri.

Imediat după victoria cu Saburtalo, 4-2, și calificarea în turul 3 preliminar din Conference League, Becali a început deja negocierile pentru fotbaliștii doriți.

Nicolae Dică nu a fost numai lapte și miere cu Gigi Becali la negocieri: „Ce clauze, mă? Fugi de-aici cu clauzele”
FCSB
Nicolae Dică nu a fost numai lapte și miere cu Gigi Becali la negocieri: „Ce clauze, mă? Fugi de-aici cu clauzele”

Gigi Becali: „Cum m-am trezit am dat 3-4 telefoane”

Ce este cert e că imediat cum m-am sculat am dat telefon pentru 3-4 jucători. I-am zis și lui Dică: «Spune ce vrei, că tu știi Liga 1, eu nu știu». Momentan am trimis antenele și colo și colo, nu am discutat eu”, a spus Becali la Pro Arena. 

Apoi, patronul lui FCSB a vorbit și despre transferul lui Ișfan, un jucători dorit la FCSB, la Universitatea Craiova: „Nu îmi pare rău pentru Ișfan. Rotaru când a zis de Dawa, a zis și de el. Când l-am luat pe Dawa, am zis să îl las pe Ișfan la el”.

Becali îi vrea pe Safranko și Miculescu

Doi dintre jucătorii doriți de Becali la FCSB sunt Safranko, atacant de la Mamelodi Sundowns, și David Miculescu, extrema de la UTA.

În această dimineață, latifundiarul a oferit noi declarații despre cei doi: „Miculescu e o prioritate, dar nu la acele sume. Nu mai fac ce-am făcut. Dacă vor înțelege și vom putea negocia, da. Nu știu dacă e dispusă UTA la discuții, nu pot să-mi dau seama. 

Cu Safranko vedem astăzi ce va fi. El a zis că nu vrea să vină, că îi e frică, a spus că-l critic eu. Dică și MM să vină și să prezinte 2-3 jucători. Situația din România nu-mi permite să iau jucători, sunt în impas, eu nu cunosc jucători străini. Să se ocupe staff-ul, să se ocupe Dică, MM” a spus Becali, la Pro X. 

În replică, Attila Brosovszki, oficialul celor de la UTA, nepotul legendarului Ladislau Brosovszki, a spus în această dimineață că „Bătrâna Doamnă” nu-și va micșora pretențiile pentru Miculescu. „Aceasta este suma pentru el și nu o vom modifica. Un transfer al lui aproape ar acoperi toate datoriile clubului”.

„Safranko și Miculescu sunt pe listă, îi iau, m-am hotărât. Cheia pentru Miculescu e la tatăl copilului. Dacă pune presiune pe UTA și vrea să-l vadă în cupele europene, joi e la televizor! Ei vor 1,7 milioane de euro? Să mai scadă 1 milion. Am crescut oferta la 700.000, de la 500.000”, a spus Gigi Becali la „DigiSport Special”.

Citește și alte știri despre FCSB:

Momentul de geniu care a decis calificarea » FCSB, salvată de „sclipirea” lui Darius Olaru

Ce nu s-a văzut la TV în FCSB - Saburtalo » „VULCANUL” Dică, imaginile serii oferite de un georgian + „Uite-o pe Dinamo în Conference League!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (38)
vandnamol
vandnamol  •  29 Iulie 2022, 19:16
Postat de supereduardo10 pe 29 Iulie 2022, 18:30

Hai cu Miculescu la Rapid si luam campionatul! Nico dati frate 1, 5 mil pe el ca aveti si chiar merita baiatu

Asteapta ca te suna ei.

supereduardo10
supereduardo10  •  29 Iulie 2022, 18:30

Hai cu Miculescu la Rapid si luam campionatul! Nico dati frate 1, 5 mil pe el ca aveti si chiar merita baiatu

adriann_
adriann_  •  29 Iulie 2022, 17:09
Postat de MariusMitran69 pe 29 Iulie 2022, 17:02

Eu nu l-as da pe Miculescu la schimb cu Tavi Popescu sau Olaru, deci cei doi fac mai putin de 1.7 mil sau aradeanul merita mai mult...Cred ca la sfarsitul sezonului sau in iarna, UTA va lua usor banii pe clauza de reziliere. Daca nu, sa-l dea la Craiova pe 1 mil si 20% din viitorul transfer pt ca acolo va creste ca fotbalist iar la final se vor alege cu cel putin 2 mil. Doar o parere...

E clar ca de la Craiova poate lejer pleca pe 5 milioane daca se integreaza si confirma. Deci solutia propusa ar produce 2 milioane destul de plauzibile si 1 milion sigur. Cu alte cuvinte ar fi absolut stupid ca UTA sa-l dea pe 7-800.000 de la cioban, cu atat mai mult cu cat individul incearca din nou sa transfere jucatorul prin metode dubioase gen "sa puna tatal presiune pe club" samd. In cupele europene il poate vedea tatal la TV si daca merge la Craiova.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează