FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Gigi Becali anunță: "Mai iau 2-3 jucători în iarnă" » Două reveniri-surpriză pregătite de patronul FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 25 decembrie 2017 10:28

FCSB s-a despărțit ieri de 4 jucători. Este vorba despre Vlad Achim (Botoșani), Daniel Benzar, Marian Pleașcă (ambii Voluntari) și Paul Szecui (Academica Clinceni). Toți au fost împrumutați la formații din Liga 1 și a doua. 

Gigi Becali caută să întărească echipa pentru a doua parte a sezonului, iar pe lista de transferuri a intrat recent și Cristi Tănase, fotbalist care și-a reziliat contractul cu turcii de la Karabukspor

Știrile Pro TV anunță că Becali și-l dorește pe fotbalistul pe care l-a cedat în China, la Tianjin Teda, pentru un milion de euro. Și Raul Rusescu este așteptat la FCSB, anunță sursa citată. 

"Eu vreau să mai iau 2-3 jucatori în perioada de iarnă. Îi vreau pe Grozav, Rusescu, e și Tănase pe listă. Nu pot să spun cine e mai aproape. Transferul până nu-l faci, nu e sigur", anunță Gigi Becali. Cristi Tănase are 30 de ani și a evoluat în 43 de meciuri pentru Karabukspor, unde a reușit 4 goluri. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
adi2008
adi2008  •  26 Decembrie 2017, 07:19

Dar un antrenor cand iei, nene? Ai adus doua autobuze de jucatori si ii dai pe mana unui amator...

demolarii
demolarii  •  26 Decembrie 2017, 01:10

Ce mi-e Dinamo sau FCSB? Ambele schimba cate 10 jucatori pe pauza de iarsa /vara. Doar ca cei de la FCSB declara costuri mai mari!!! Esenta e aceasi, vin 10 pleaca 11......

sexilian
sexilian  •  25 Decembrie 2017, 23:06

mustele duc intr-o sigura directie,la........care se gaseste din abundenta in gura unor NOBILI recunoscuti ca AUTORI din celula..........................

Vezi toate comentariile (31)
Comentează