FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali anunţă o megaafacere de 120 de milioane €! Ameninţări către Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 22 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 22 ianuarie 2013 16:40

Gigi Becali a dat un tun imobiliar la finalul anului trecut, vînzînd către o firmă de automobile din Germania un teren pentru 40 de milioane de euro.

Acum, patronul Stelei anunţă o altă superafacere, care ar putea însemna şi investiţii mai mari la Steaua. Întrebat la cît se ridică noua tranzacţie, Becali a spus rîzînd că e vorba de o sumă foarte mare.

"Închei o nouă afacere! De cît? De 120 de milioane de euro. Dar nu vreau să dau amănunte, lumea poate să creadă sau nu. Acum numai de la Dinamo vreau să iau jucători, ca s-o distrug", a declarat Gigi Becali la GSP TV.

Oferta de 3 milioane de euro pentru Alexe şi Nica n-a fost luată în seamă de cei de la Dinamo, care au infirmat că ar fi dispuşi să negocieze o astfel de tranzacţie.

Gigi Becali stă cu gîndul numai la Chelsea: "După ce jucăm cu ei o să vedem cît de puternici sîntem"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
gerula666
gerula666  •  23 Ianuarie 2013, 04:57
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

...asa e, dar nici macar pe aia(conducerea stelei). Daca te uiti la altii in curte ce patroni au, si cum sapa groapa unor echipe gen Rapid si Dinamo...mai bine cu 'nebunu nostru' decat cu Copos si Badea.

zona_lipscani
zona_lipscani  •  22 Ianuarie 2013, 23:09

Eu spun de ani de zile ca derbiul steaua dinamo exista numai un derbi tinind cont de traditie si atit . El nu mai este derbiul Roamaniei si nici acar derbiul etapei. Derbiul bucurestiului este rapid - steaua . Traim in Capitalism . Generalii nu mai au voie in tribune decit ca persoane private . Financiar steaua este un succes in ti ce dinamo are 125 de spectatori in tribune si niste actionari lefteri .

robydog
robydog  •  22 Ianuarie 2013, 22:45

Da'.............sa ne distrugi tu prin cea mai tare felatzie din istorie.....in tandem cu mimi travestita.......din pacate,PROSTII CONDUC ROMANIA..............

Vezi toate comentariile (28)
Comentează