FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali anunță primele două transferuri la FCSB după rușinea cu Dunărea Călărași: „Acum dau ordin și se fac!”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2019 11:49

Gigi Becali, patronul FCSB, nu a renunțat la ideea de a transfera doi fundași centrali, fiind nemulțumit de evoluția jucătorilor din defensivă la meciul cu Dunărea Călărași, 1-1.

Patronul celor de la FCSB încearcă să-l transfere încă din această iarnă pe Iulian Cristea, 24 de ani, de la Gaz Metan Mediaș, jucător care a semnat deja cu vicecampioana, fiind în ultimele șase luni de contract. Becali vrea să îl aducă și pe Alexandru Pașcanu, 20 de ani, fundașul lui Leicester.

„Nu am rezolvat încă problema fundașilor centrali. O să vedem ce va fi. Pașcanu devine liber de contract din vară. O să-l luam liber. Uite, acum dau ordin să se facă asta, să încercăm să-l luăm acum. Dacă se poate, o să-l împrumutăm. Vreau un portar și doi fundași centrali”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

...despre evoluția slabă a lui Planic: „Voi face ce am spus după meciul cu Dunărea Călărași. Planic, dacă nu-l cerți, stă relaxat. Ce dacă se supără impresarii? Pe mine mă interesează de impresari? El are un contract și trebuie respectat. Nu știe că a dormit în careu ca să dea Mediop de la Dunărea Călărași gol?”

  • Fundașul Alex Pașcanu, internațional român de tineret, este în ultimele 6 luni de contract cu Leicester, el jucând până acum doar pentru echipa U21 a englezilor.

12meciuri are Pașcanu la naționala de tineret a României

106meciuri și 5 goluri a adunat Iulian Cristea la Gaz Metan, unde a fost folosit mai des ca mijlocaș decât ca fundaș central. Teja îl consideră stoper, de aceea i-a transmis lui Becali că l-ar vrea de acum pe fostul lui elev de la Mediaș

750.000 €este cota lui Iulian Cristea, potrivit transfermarkt

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (34)
529312503885759
Juan Gliga  •  05 Februarie 2019, 20:44

Becali e un *** ! Il doare-n cot de echipa si ,mai ales de suporteri . Tot ce vrea , sunt banii . A distrus Steaua !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  05 Februarie 2019, 20:38

Auzi limbaj de om sanatos:,, Acum dau ordin si se face,,! Asta presedinte mai lipsea sa se faca!

indolentu
indolentu  •  05 Februarie 2019, 15:52
Postat de gigi_becali_9 pe 05 Februarie 2019, 15:44

"Gigi cel fara de competenta" a calificat in Eruopa o echipa romaneasca ( Steaua ) de 13 ori in ultimii 15 ani. Daca se implica Gigi la juniori, aveam juniorii calificati la Eruopene.

ce calificati ba direct campioni mondiali si ieuropeni ii facea becalu pe juniori :))))))))

Vezi toate comentariile (34)
Comentează