FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE Haos la FCSB: Gigi Becali anunță revenirea lui Dică, antrenorul refuză! Cine ar putea veni la FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 03 iunie 2019 11:31

Gigi Becali a anunțat că astăzi e ziua decisivă în ceea ce numește alegerea noului antrenor. Patronul FCSB îl voia pe Nicolae Dică, ca variantă de rezervă la Edi Iordănescu, dar acesta-l refuză.

Acum, Becali spune că următorul pe listă este Walter Zenga, așa cum GSP anunța în ziarul de astăzi.

UPDATE 14:30

Nicolae Dică nu vine la FCSB! Acesta l-a anunțat pe Gigi Becali că merge în Liga 2, la FC Argeș.

Dică m-a refuzat, merge la FC Argeș! Încercăm să rezolvăm cu Edi Iordănescu. Daca nu vine el, atunci discutăm cu Walter Zenga”, a declarat Gigi Becali la Pro TV.

Știrea inițială:

Becali l-a avertizat deja pe Dică (39 de ani) înainte de revenirea oficială la FCSB: „Nu te interesează pe tine demnitatea”.

„Azi ar trebui să avem o discuție cu Edi. Dar dacă Dumnezeu nu vrea... Poate nu a vrut să mă refuze direct pentru a-și păstra relațiile bune cu mine. Nu știu ce gândește el. Dacă nu mă înțeleg cu Edi Iordănescu, Nicolae Dică va fi antrenorul Stelei 100%. Am stat și m-am gândit. Dică are smerenie, și-a lăsat loc de bună ziua.

I-am dat telefon lui Dică și i-am spus să stea pe baricade: «Lasă presa care spune că n-ai demnitate, nu te interesează pe tine demnitatea». Aseară l-am sunat și i-am spus că mâine e ziua lui norocoasă dacă nu mă întâlnesc cu Edi. A început să râdă.

I-am spus că mie îmi plac antrenamentele mai tari, dar să le facă precum Hagi. În mod normal, Edi ar trebui să mă sune după declarațiile astea. Eu îl sun de o săptămână și nu-mi răspunde. Înseamnă că nu vrea să vină. Atunci facem cum vrea Dumnezeu”, a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

Cum ar colabora cu MM Stoica

Dacă revine la FCSB, Nicolae Dică va trebui să lucreze din nou cu Mihai Stoica, directorul sportiv al echipei, după ce cei doi s-au certat la plecarea antrenorului, in iarnă.

„MM Stoica are obligația să fie prieten cu Dică. Nu cred că ei s-au certat și nu cred că e ceva personal. Dacă nu se înțeleg, o să fie fiecare cu particica lui. Nu mă dezic de MM. O să stea cu mine în lojă și la birouri. Eu îi iubesc pe amândoi și nu se poate să nu se înțeleagă”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

  • Zilele trecute, Dică a rostit o acuzație extrem de dură la adresa fostului, dar și posibilului viitor colaborator: „MM minte!”. Era reacție la o declarație pe care MM o avusese încercând să explice plecarea lui Dică: „Era nevoie de o schimbare, i-am spus acest lucru și în față lui Dică”.

Citește și:

Florentin Matei refuză să plece de la FCSB! Condiția pe care i-a impus-o lui Gigi Becali ca să semneze rezilierea

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (64)
rocky2
rocky2  •  03 Iunie 2019, 18:47

Daca nici zugravul nu mai vrea la Becali inseamna ca ciobanul e in *** pana-n sprancene!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

522906687858661
Nicolae Dumitru  •  03 Iunie 2019, 17:11

El e glumeț de mult, abia acum vă dați seama??? Numai un fomist mai vrea să vină antrenor la fâcâsâbâ (faci ce spune becali). Păcat de el nu a luat până acum licență de antrenor. Putea fi ,,mare,, !!!

vnelu01
vnelu01  •  03 Iunie 2019, 16:57

Urmează, halucinant, şoc şi groază, bomba zilei, ştirea, pe sursele alea adevărate ale gsp, care va face ocolul mapamondului : REDNIC LA FCSB !!!

Vezi toate comentariile (64)
Comentează