FOTBAL  »  Superliga  »  SEOSI - FCSB 1-1

Gigi Becali, nervos la finalul meciului cu Sepsi: „Ce caută? Ăia nu îl văd? Vassaras, Masaras”

Gigi Becali (63) +49   FOTO
Gigi Becali (63)

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 aprilie 2021 08:17 / Actualizat duminica, 11 aprilie 2021 08:42

Sepsi și FCSB au remizat, scor 1-1, în ultima etapă a sezonului regular din Liga 1, iar Gigi Becali (63) a fost extrem de nervos după partida de la Sf. Gheorghe din cauza deciziilor luate de „centralul” Iulian Călin (34).

Gigi Becali a comentat faza din minutul 65, când Florin Tănase a fost lovit în careu de Radoslav Dimitrov, cu piciorul în gamba stângă. Căpitanul celor de la FCSB a continuat însă faza, nu a căzut, iar „centralul” Iulian Călin a dictat fault în atac. Contactul s-a produs pe linia careului de 16 metri. Fostul arbitru Ion Crăciunescu a opinat că jucătorul lui Sepsi a fost cel care a comis infracțiunea.

Gigi Becali: „Ce caută? Ăia nu îl văd? Vassaras, Masaras”

„Eu m-am obişnuit cu arbirajele astea. Şi cu Craiova am avut 11 metri, în fiecare meci am avut câte ceva. Dar acum, în seara asta, s-au dedat la altceva. Să scoată mingea din poartă. Moruţan a băgat mingea în poartă la faza lui Tănase. Arbitrul a scos mingea din poartă! Călin a inventat el fault în atac. Tu îţi dai seama? Ăla îi rupe piciorul lui Tănase… Nu mai înţeleg ce caută? Ce caută? Ăia nu îl văd? Vassaras, Masaras… 

Bă, dacă îi dă în picior clar şi dă fault în atac... Hai că mai zicem, că ne mai încurcă, că nu vede, că e mai departe, înţeleg. Bă, dar ăsta? Ce mai caută săracul în arbitraj? Jucătorii care s-au accidentat s-au accidentat, asta e. Dar aici este vorba că a scos mingea din poartă”, a declarat latifundiarul din Pipera la finalul meciului pentru fanatik.ro.

Gigi Becali, nervos la finalul meciului cu Sepsi: „Ce caută? Ăia nu îl văd? Vassaras, Masaras”

Eu nu ştiu cine analizează prestaţiile lor, pentru că ne-am săturat şi noi. Nu mai putem să jucăm cu asemenea arbitraj! El dă fault în atac şi mie mi-a rupt piciorul. Multe faulturi. Vreau să analizeze cineva de câte ori ne-a arbitrat Călin şi de câte ori a greşit împotriva noastră.

Ce aşteptări să avem de la Supercupă (n.r. cu CFR, pe 15 aprilie)? Să vedem cine ne mai arbitrează. Bîrsan, Călin şi...cine ne-a mai arbitrat? Cojocaru!

Florin Tănase, căpitan FCSB

VIDEO. Adnan Aganovici, declarații după Sepsi - FCSB, 1-1: „Am arătat că suntem două echipe bune și foarte agresive”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

„Care este adevărata Steaua?” » Liderul galeriei Rapidului nu a stat pe gânduri: „S-a văzut clar”

FCSB nu și-a impresionat adversarii » Ce spun jucătorii lui Sepsi: „Sunt mai subțirei” / „Meritam cele 3 puncte”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (116)
doar...titi
doar...titi  •  11 Aprilie 2021, 20:43
Postat de balaur pe 11 Aprilie 2021, 13:59

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/fcsb-e-noua-favorita-a-arbitrilor-are-cel-mai-bun-raport-al-erorilor-pro-contra-comise-de-centrali-si-asistenti-616770.html

booon ..ati cautat mult 2/3 partide ..iar daca la meciul cu chindia au fost doua penaltiuri ??!!atunci si in meciul cu gaz metan a fost penalty pentru noi !!...ok ...da de ce cauta ti doar pe o etapa doua ..de ce nu faceti TOTALUL ...cum ar fi normal ??!! raspunsul e simplu ..steaua e dezavantajata !!!

danut1971
danut1971  •  11 Aprilie 2021, 20:35

ciocul mic gigi tu cate meciuri ai castigat cu penaltyuri inventate de arbitrii?

observator_federal
observator_federal  •  11 Aprilie 2021, 17:41
Postat de csaba pe 11 Aprilie 2021, 14:36

Când arbitrii nu fluieră pentru gigi *** e bai, domnule becali banii nu îți dau și cultură ce îți lipsește că n-ai fost ăla care mai și învăța pe lângă oi, și apoi am văzut și revăzut faza cu pricina, dacă nu era gamba lui tănase și era talpa era bun și pentru a fi eliminat, n-a fost nici un fault, dacă era fault se văita o jumătate de oră cum e obiceiul jucătorilor lui gigi, și apoi se miră de ce nu reușește să avanseze în cupele europene !

Banii nu i-au dat cultură lui Gigi... Ai dreptate, dar să știi că Gigi a pus mâna pe carte și are acum o mulțime de diplome de absolvire. Problema e că nu știe când a luat bacul și nici câți ani de școală însumează facultățile absolvite. Oricum e hotărât să dea oricâți bani, ca să nu mai zică nimeni despre el că nu ar fi în toate facultățile...

Vezi toate comentariile (116)
Comentează